Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Václav Noid o detailech blížícího se porodu třetí dcery: Budu jako Sylvester Stallone, pyšní se

Na premiéru dorazila i jeho žena Eliška.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
zpověď

Zpěvák a skladatel Vašek Noid Bárta (41) na svět brzy přivítá svou třetí dceru, pro kterou vybrali s partnerkou Eliškou Grabcovou jméno Anička. Noid se pro eXtra.cz svěřil, že se na svůj poklad už všichni velmi těší. Také promluvil o výbavičce, termínu narození i jak pyšným bude tatínkem tří dcer.

Vašek Noid Bárta se stane už brzy trojnásobným tatínkem. Se svou půvabnou partnerkou Eliškou Grabcovou, která je v 7. měsíci těhotenství, přivítají na svět svůj druhý poklad už na jaře.

"Dcera se nám narodí koncem dubna. Bude se jmenovat Anička a hrozně moc se na ni těšíme," svěřil se pro eXtra.cz Noid, který prozradil, že už o sobě malá dává pořádně znát.

"Už teď nám dává hodně najevo svými kopanci a pohyby, že se také těší na svět. Bude to krásné, budu mít tři dcery a jednu ženu, stejně jako Sylvester Stallone, ten to má stejně," řekl s úsměvem zpěvák a skladatel.

O výbavičce

Pár si s výbavičkou příliš starostí dělat nemusí. Anička většinu věcí podědí po svých starších sestřičkách, dvouleté Elišce a sedmileté Terezce, kterou má Noid z předchozího vztahu s Gabrielou Dvořákovou.

"Veškeré oblečení a hračky máme nakoupené snad desetkrát, hlavně ty s motivy pohádky Frozen. Myslím si, že už nebudeme kupovat nic nového. Akorát ještě řešíme kočárek, nakonec chceme jiný typ, než jsme měli doteď," dodal Vašek, se kterým jsme se potkali na premiéře pohádky Tajemství staré bambitky 2, pro kterou složil nejen hudbu, ale také si v ní zahrál menší roli.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy