Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Václav Noid Bárta se pochlubil nádhernou manželkou: Eliška ukázala perfektní postavu v miniaturních plavkách

Václav Noid Bárta se svou manželkou.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 7 fotografií
láska

Známý český muzikant Václav Noid Bárta odletěl se všemi svými holkami na pohádkovou dovolenou na Maledivy. Na svém Instagramu se pochlubil odvážnou fotografií své krásné ženy Elišky v titěrných plavkách a připojil i láskyplné vyznání.

Dokonalá postava

Oblíbený zpěvák Václav Noid Bárta si se svými dcerami a manželkou Eliškou užívá krásy exotických Malediv. Dovolenou nadělil svým milovaným holkám k Vánocům a nyní fanouškům na Instagramu ukazuje, co na ostrově zažívají za dobrodružství.

Pyšný muzikant na sociální síti sdílel i fotografii své manželky, která má i po dvou dětech nejen obdivuhodnou postavu, ale jako tanečnice disponuje neuvěřitelnou tělesnou flexibilitou. "Žena moje nádherná," napsal Vašek k fotce, na níž Eliška ukázala stoj na rukou a kromě pružného a štíhlého těla předvedla i dokonalý zadeček.


Slova obdivu

Postava ale není to jediné, co na své manželce Noid obdivuje. "Nejlepší maminka našich dcer a nejlepší manželka. Můj anděl," dodal ke snímku, pod kterým se ihned objevilo dlouhé vlákno obdivných komentářů zpěvákových sledujících, kteří byli unešení ze zpěvákova láskyplného vyznání.

"Děkuju lásko. Já mám nejlepšího muže," reagovala na příspěvek svého potetovaného manžela Eliška, která se předvedla v titěrných bikinách. "Vy jste aspoň chlap, tak krásné vyznání. Jste báječný chlap, Eliška musí být šťastná, že vás má," napsala k Vaškovu příspěvku jedna z jeho fanynek. "Není nad to milovat, a být milován. Máte oba štěstí, že se máte," dodala další ze zpěvákových sledujících. "I tvrďák umí krásně vyznat lásku! Eliška musí být šťastná, že má tak šikovného a všestranného manžela," vyjímal se ve vlákně jeden z mnoha obdivných komentářů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy