Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Václav Mikulášek o úřadování v Clash i vyhazovu z Oktagonu: Ničeho nelituji, říká Baba Jaga. Profi zápasení mu však chybí

+ Dalších 6 fotografií

MMA fighter Václav "Baba Jaga" Mikulášek si úřadování v Clash of the Stars užívá. Jak však přiznal v rozhovoru pro eXtra.cz, zápasení na vrcholné úrovni pod záštitou Oktagonu, z něhož byl loni suspendován, mu chybí, ale zpětně svého chování nelituje. Jaká by byla jeho reakce, pokud by mu promotér organizace nabídl "ještě jednu" šanci? I o tom se bijec rozpovídal. 

Zápasník Václav "Baba Jaga" Mikulášek kvůli svému vystupování dlouhodobě patří mezi nejkontroverznější tváře české bojové scény, ne nadarmo ho promotér Oktagonu Ondřej Novotný vždy představoval slovy "milovaný nebo nenáviděný". Loni v listopadu přišla poslední kapka. Mikulášek byl po napadení trenéra Jakuba Müllera v největší tuzemské MMA organizaci suspendován. „Bylo tam víc věcí, které se neslučovaly s našimi hodnotami,“ uvedli tehdy zástupci Oktagonu.


Z Oktagonu do Clash of the Stars

Z vyhazovu však Mikulášek příliš dlouho nesmutnil. Jen pár dní poté se pochlubil podpisem smlouvy v populárním Clash of the Stars, kde začal velmi rychle úřadovat tak, jak jsou u něj fanoušci zvyklí. Pod záštitou COTS do klece nastoupil proti influencerovi Patriku Žralokovi a nyní ho čeká další souboj, tentokrát s účastníkem Love Islandu Sandrem Jandejskem. Tenhle duel se uskuteční 22. června na osmém galavečeru v Ostravě.

Jaká byla reakce jeho publika, že k přestupu do COTS skutečně došlo? O tom se zápasník rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz. "Ať už negativně nebo pozitivně, pořád říkám, že nejsem čokl a nepotřebuji, aby mě měl každý rád a každý mi fandil. Pokud mě máte rádi, mějte mě rádi, pokud ne, tak na shledanou," říká Mikulášek, kterého v kleci mezitím mohli vidět i diváci RFA. Nechybí mu přece jenom Oktagon? I na toto téma padla řeč.

Nabídku od Oktagonu by Mikulášek přijal

Mikulášek přiznává, že mu Oktagon chybí. "Víceméně pořád zápasím. Věděl jsem, že jakmile skončil tehdy můj telefon s Ondrou Novotným, přijde x jiných telefonů – a přesně tak to bylo. Pořád mohu zápasit, třeba co se týká RFA nebo jiných organizací, kde mám nějaké nabídky, které si chci vzít. Ale samozřejmě, chybí mi to profi. Oktagon je Oktagon, je to stálice, kterou lidé milují a já jsem to miloval, zbožňoval jsem to," rozpovídal se. Ani tak ale zpětně nelituje ničeho, žádných kroků, které k samotnému vyhazovu vedly. "Ať jsem udělal, co jsem udělal, nelituji toho. Byla to fajn jízda," dodal.

Pokud by však od Oktagonu přišla "druhá šance", neváhal by a s radostí by ji přijal. "Upřímně? Určitě bych do toho šel. Myslím, že to dlužím fanouškům Oktagonu, určitě bych do toho šel," řekl Mikulášek. Celý rozhovor, který nám poskytl v rámci tiskové konference COTS, si můžete přehrát v náhledovém videu.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy