Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Václav Klaus opět prezidentem v roce 2023? Jedni souhlasí, druzí křičí: Už nikdy!

Václav Klaus.
Zdroj: profimedia
čtenáři reagují

Ani se nenadějeme a je tu rok 2023, se kterým přijde i volba nového prezidenta České republiky. V posledních měsících už se začaly objevovat možní kandidáti. Jedním z lidí, o kterých se spekuluje, je i někdejší prezident Václav Klaus. Co si myslí čtenáři eXtra.cz o tom, že by byl opět hlavou státu?

Prezidentské volby v roce 2023 se pomalu stávají tématem a hledají se možní kandidáti, kteří by mohli nahradit Miloše Zemana, který ze zákona být potřetí zvolen nemůže. Redakce eXtra.cz postupně dělá rešerši možných adeptů a jedním z těch, o kterých se spekuluje, je i exprezident Václav Klaus. Ostatně on sám kandidaturu na hlavu státu nevyloučil.

Na facebookové stránce eXtra.cz se objevila anketa: Chtěli byste Václava Klause znovu za prezidenta? Výsledky jsou překvapivé!

Většina z hlasujících lidí rozhodla, že ne. Už nikdy, nadělal dost škody, tvrdí čtenářka a další jí dává za pravdu: Ne, to by člověk musel být snad senilní. Lidé mají, jak se zdá, jasno: Nikdy, už to stačilo, navždy!

Ale nezanedbatelná část hlasujících zase říká, že ho opět na Hradě vidět chce. Ano, chtěl bych ho zpět. Myslím, že je pořád lepší než Zeman, který už to moc nezvládá a měl by se spíš léčit, myslí si jeden z diskutujících pod anketou. Aspoň uměl reprezentovat ČR či Rozhodně lepší než Zeman. Uměl si prosadit své, zní v komentářích.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy