Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V Like House to vře: Udělám ti ze života peklo, řval Sebastian! Datel ho ostře zpražil

+ Další 3 fotografie

Ve vile houstne atmosféra. Padala snad nejdrsnější slova za dobu, kdy se tento pořad vysílá. Incident se odehrál mezi Sebastianem Lyangem a Ljubov Tupikovou. K situaci se vyjádřili i bývalí účastníci, Datel se nechal slyšet: “Je mi z toho zle!” Došlo i na slzy. Bitva se odehrává na Instagramu.

Ve vile Like House proběhla snad nejvážnější hádka za dobu všech epizod. Ostrá slova připomínala konflikt z Like House 1 mezi účastnicemi Djany a Angie Mangombe. Tehdy padala drsná slova i rasistické urážky. Vypadalo to, že si holky doslova vjedou do vlasů. Nutno podotknout, že obě zúčastněné byly posilněné alkoholem.

Konflikt mezi Ljubov a Sebastianem začal nevinně. Sebastian si chtěl vyměnit pokoj s Vojtou, ale právě Ljubov do toho začala zasahovat. Konflikt byl na světě. “Jestli se ke mně budeš takhle chovat, přísahám bohu, že ti udělám ze života peklo! Nes*r se mnou! Respektuj mě!” řekl v průběhu hádky Sebastián. “Chtěla jsi se mnou mluvit, tak mluv!” pokračoval. Ljubov s ním však mluvit odmítla, dokud na ni bude řvát. “Když budu řvát, co uděláš? Neuděláš vůbec nic!” řekl v afektu Sebastian. Z hádky existuje pouze zvukový záznam.

Reagují i bývalí účastníci

Právě náznak výhrůžky rozčilil bývalého účastníka Marka Valáška alias Datla. Ten po zhlédnutí záznamu natočil reakci na svůj Instagram, ve které odsoudil Sebastianovo chování a Ljuby se veřejně zastal. “Je mi z toho reálně zle. Kámo, jak můžeš takhle řvát na holku?” řekl na úvod. Marek zároveň přiznal, že od začátku nemůže Sebastianovi přijít na jméno, nicméně po pár dílech si k němu sympatie našel. Nyní však otočil. “Na mě to působí, jako by ses celou dobu přetvařoval, a teď, když tam nebyly kamery, hned se ukázalo tvoje pravé já,” mluvil veřejně k Sebastianovi. “Je mi úplně jedno, co se stalo předtím, i kdyby ti Ljuba předtím udělala cokoli, takhle by ses nikdy neměl chovat k holce, fakt se styď!” Marek doufá, že se celá situace bude ještě řešit a nepřejde se jen tak.

Ljuba celou situaci zpočátku vnímala jako vtip, poté se však věci přiostřily.. “Fakt začal extrémně řvát na mě,” řekla Ljubov ve zpovědnici. “V životě na mě nikdo takhle neřval, takovej psychickej nátlak jsem nikdy ani nezažila,” dodala. Došlo i na slzy. Sebastian se k situaci vyjádřil také. “Zdálo se mi, že si ze mě dělá trochu srandu, a mě to trochu začalo štvát po chvíli, a tak jsem na ni vyjel.” Ljubě se omluvil.

Celý zvukový záznam naleznete v náhledovém videu.

Sledujte LIKE HOUSE 3 každý všední den v 18.30 a 22.40 na kanále Prima SHOW!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy