Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V lednici musíme mít jen produkty Agrofertu, přiznala Babišová. Andrej neustále sleduje, co nakupuji, říká

Monika Babišová: Andrej Babiš vyžaduje, abych nakupovala věci od Agrofertu
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 4 fotografie
Soukromí

Zatímco někteří lidé si dávají pořádný pozor na to, aby nekupovali nic z holdingu Agrofert, expremiér Andrej Babiš je přesný opak. Po své manželce Monice Babišové vyžaduje, aby pořizovala pouze výrobky společností, jež před vstupem do politiky šéf hnutí ANO vlastnil. Jak Monika prozradila ve Snídani s Novou, když Andrej najde v lednici špatný produkt, není ani trochu nadšený. 

Už jsme v minulosti slyšeli různé příběhy o tom, jak se lidé za každou cenu vyhýbají potravinám z holdingu Agrofert. Například Tomáš Klus v roce 2018 veřejně vyzval k bojkotu všeho, co má co dočinění se zmíněnou společností. Svůj postoj pak potvrdil v rozhovoru pro iRozhlas. Že by se ale našel někdo, kdo by naopak kupoval jen výrobky Agrofertu, to tu ještě nebylo. A přeci tu někdo takový je. Sám bývalý vlastník koncernu Andrej Babiš

Vaření ji nebaví

Jak o něm prozradila jeho manželka Monika, expremiér vyžaduje nakupovat pouze výrobky Agrofertu. Když pak najde doma v lednici produkt, který je od jiné společnosti, vyslechne si Monika nepěkné věci. "Neustále sleduje, co nakupuji. V Průhonicích ne vždy mají něco od Agrofertu. Nechtějte vědět, jak to pak komentuje," vyprávěla Babišová v rozhovoru pro Snídani s Novou. Nakupovat pro expremiéra tak není nic lehkého. 

V poslední době se ale Babišová o nákup potravin moc starat nemusí, jelikož doma příliš nevaří. Svěřila se, že kuchyň nepatří mezi její nejoblíbenější místa. "Jsem na tom jako většina žen. Vaření není moje hobby, ale umím uvařit. Vždycky jsem vařila pro rodinu, než jsme otevřeli restaurace v Průhonicích, pak jsem přestala a od té doby jíme tam," vysvětlila Monika.

S PR týmem se moc nemusí

Přitom před týdnem se objevila v Babišově spotu, kde pekla kuřecí sekanou. Samozřejmě šlo o nápad expremiérova PR týmu, se kterým se Monika příliš nemusí. "PR tým to má se mnou těžké, snaží se mě zapojovat, ale já jim moc nevycházím vstříc. Jsem nerada středem pozornosti a necítím se v tom komfortně," objasnila svůj postoj. 

Dost možná v negativním postoji vůči PR týmu hraje roli to, jak se zachoval letos na jaře. "Já byla v cizině, Andrej v práci odpadl a odvezla ho sanitka. Dozvěděla jsem se to až z médií. Byla jsem neskutečně naštvaná, protože nikdo z týmu mi to neřekl a dodnes jsem jim to neodpustila," dodala Babišová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy