Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V kleci obávaný lev, v posteli zkrotlé koťátko: Karlos jako milenec stojí za prd, tvrdí jeho bývalá milenka Lulu

+ Další 3 fotografie

Karlos Vémola je sice v kleci obávaným lvem, v posteli je ale prý spíše zkrotlým kotětem. Alespoň to tvrdí jeho exmilenka Zdeňka Černá alias Lulu. Ta se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídala o tom, jak je slavný bijec coby milovník údajně nudný, a před kamerami vyzvala jeho manželku Lelu Ceterovou do zápasu v plácané po zadečku.

Zdeňka Černá alias Lulu byla jistý čas milenkou MMA zápasníka Karlose Vémoly. Nikdy jí přitom nevadilo o věcech mluvit upřímně a otevřeně, takže v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, jakým byl zápasník milovníkem. A prý to za moc nestálo.

Ostatně Lulu už v minulosti několikrát prohlásila, že Karlos, který se prezentuje jako obávaný lev, byl v posteli spíše zkrotlý jako kotě. "Byl spíše nudný a basic. Od něj žádné extra věci nečekejte, takže vás zklamu," řekla Lulu, která se naopak netají tím, že má ráda v posteli pořádnou divočinu. Jenže zápasník prý střídá jen dvě pozice a sex s ním má trvat jen pár minut. Možná i proto aférka neměla dlouhé trvání.

Lulu měla s Karlosem poměr před třemi lety, a to ve chvíli, kdy byla jeho manželka Lela Ceterová těhotná. Když se pak Karlos ke své milence nechoval podle jejích představ, vystavila si na oplátku na svůj profil fotku z jeho koupelny, čímž mu pochopitelně zavařila, a nevěra vyšla najevo.

Vztah s Lelou

Pochopitelně tak Lela nemá Lulu v lásce, paradoxně to je ale právě Karlosova bývalá milenka, kdo vyzval zápasníkovu manželku k zápasu. Nikoli však v MMA či v boxu, ale v plácané přes zadek. V této disciplíně se Lulu objeví už na nadcházejícím turnaji RedFace, zároveň nyní již hledá i další soupeřku. "Vyzvala bych Lelu Ceterovou, sice teď nemáme kontakt, ale když to bylo aktuální, tak mi nadávala jako dlaždič," vysvětlila Lulu svůj důvod výběru.

O tom, že mezi oběma plastikami vytuněnými kráskami panuje stále nevraživost, není pochyb. "Jestli tahle žena vystudovala vysokou školu, jak tvrdí, tak to teda nevím, v tuhle chvíli bych i použila sílu, abychom si vyříkaly, co ona na mě tehdy říkala nebo napsala," dodala naštvaná Lulu.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy