Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Po Soukupovi i Okamura? Šéf SPD naznačil zájem o zápas v Clashi, promotéři potvrdili jednání

Jakub Jíra z COTS potvrdil jednání s Tomio Okamurou.
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia/se svolením Jakub Jíra
+ Další 4 fotografie

Tomio Okamura v Clash of the Stars? Předseda politické strany SPD se na sociálních sítích pochlubil společným snímkem s moderátorem organizace Jakubem Jírou. Ten ohledně možné účasti Okamury v Clashi mlží, ale naznačuje, že se něco rýsuje. "Možná tam něco domlouváme, ale není to nyní věc na pořadu dne," říká tajemně Jíra pro eXtra.cz. 

Jestli je něco momentálně v trendu, pak jsou to rozhodně bojové střety známých tváří. Obzvlášť v Česku se tato zábava těší stále rostoucí popularitě, o čemž jasně vypovídá i úspěch organizace Clash of the Stars, která se právě na tento typ amatérských zápasů zaměřuje. Influenceři, interpreti nebo dokonce herci či politici? Utkat v kleci se chtějí lidé napříč showbyznysem.


Tomio Okamura v Clash of the Stars

A že by se v kleci objevil i Tomio Okamura? Předseda politické strany SPD se na svém Instagramu pochlubil selfie s moderátorem Clashe Jakubem Jírou a v příspěvku neopomněl označit právě samotnou organizaci, čímž Okamura naznačil, že mohlo proběhnout jednání ohledně zápasu.

Naše redakce moderátora Jíru kontaktovala a on případnou spolupráci nevyvrátil. Potvrdil jednání, detaily si však nechává ještě pro sebe. "S Tomiem se známe dlouho. Jsme dlouholetí přátelé a kamarádi. Ještě když jsem pracoval v rádiu, jezdil ke mně na rozhovory. Občas si zavoláme, napíšeme. Dost sleduje Clash i to, jak se o tom píše v médiích, a fandí tomu. Možná tam něco domlouváme, ale není to nyní věc na pořadu dne. Nerýsuje se tam nic konkrétního a ani já nechci být úplně konkrétní," vyjádřil se pro eXtra.cz Jakub Jíra.

S kým by si to mohl politik "pinknout"? Podle komentářů by ho lidé v kleci velmi rádi viděli s předsedou vlády Petrem Fialou, k čemuž ale samozřejmě nedojde. Potenciálních zájemců o zápas by však mohla být celá řada, vzhledem k tomu, že má kontroverzní politik poměrně velký tábor odpůrců. Okamura se navíc věnuje boxu, na své sociální sítě čas od času umístí fotku s nasazenými boxerskými rukavicemi.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy