Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Uplakaná Rachel v Survivoru: Kvůli odchodu Adély se úplně sesypala a neudržela slzy

+ Dalších 29 fotografií

Rachel Karnížová se v nejdrsnější reality show světa Survivor po kmenové radě nervově zhroutila. Plačící influencerce bylo líto odchodu kolegyně Adély Krejdlové. Mohla být prý na jejím místě a emoce ze sebe potřebovala dostat pláčem. V drsných podmínkách začíná atmosféra mezi účastníky houstnout, a to nese mladá influencerka špatně.

Rachel Karnížová, jež se proslavila v Love Islandu, momentálně bojuje o přežití v drsné reality show Survivor, která se vysílá na Voyo a od 5. března i na televizi Nova. Emoce z nedostatku jídla a drsného prostředí jsou napjaté. Po kmenové radě, kdy domů odešla první odpadlice Adéla Krejdlová, to Rachel tak rozhodilo, že neudržela slzy. “Ráno, když jsem se vzbudila, tak to bylo takové náročnější, já jsem se cítila dost špatně kvůli té Adéle po včerejšku,” vypráví, co se u ní dělo.


Zpěvačka Adéla prohrála v duelu s Martinem Mikyskou alias Mikýřem, který daroval svůj náhrdelník imunity Sebastianovi a nechal se označit do souboje. Kvůli prohře zpěvačka musela opustit tým Titánů. Rachel se vžila do své kolegyně, která musela odejít. "Mohla jsem se cítit úplně stejně, jako se cítí ona. Náš kmen byl překvapený, co se tam dělo,” popisuje situaci, která byla pro účastníky překvapivá.

Doporučený rozhovor s Rachel, která dříve chodila s Claudem, se kterým se dala dohromady v reality show Love Island:

Energie už není taková

Na pustém ostrově v Dominikánské republice soutěžící nebojují pouze s drsnými podmínkami a přírodou, ale i sami se sebou. Napjaté vztahy mezi nimi z hladu a celkového vyčerpání se začínají projevovat a atmosféra mezi účastníky povážlivě houstne. "Ta energie už není taková výrazná, jako byla na začátku,” stěžuje si Rachel, která se v minulosti účastnila i Love Islandu.

Na influencerku jsou tyto emoce přespříliš, a proto si musela ulevit brekem. "Dolehlo to na mě, tak jsem si pobrečela trochu, jen jsem potřebovala ze sebe dostat ty emoce,” vypráví o svém zhroucení.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy