Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Unavená, ale šťastná: Gabriela Soukalová sdílela náročné chvíle s Izabelkou, lidé se roztékají dojetím

 Gabriela Soukalová sdílela náročné chvíle s Izabelkou, lidé se roztékají dojetím
Zdroj: Archiv Gabriela Soukalová
+ Dalších 5 fotografií
mateřství

Gabriela Soukalová (31) a její partner Miloš Kadeřábek prožívají v současné době jedno z nejkrásnějších období v životě. Před pár týdny se jim narodila dcera, která dostala krásné jméno Izabela Gabriela Kadeřábková. Bývalá biatlonistka sdílela na sociálních sítích rozkošný snímek ze soukromí a fanoušci ji okamžitě zahrnuli dojemnými vzkazy. 

Bývalá česká biatlonistka Gabriela Soukalová po všech peripetiích s rozvodem konečně prožívá šťastné období svého života.

S partnerem Milošem a malou dcerou Izabelou Gabrielou Kadeřábkovou si užívají společné rodinné chvíle.

Gábina se nyní plně věnuje mateřství a práci odstavila na druhou kolej. V nedávném rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že je jí partner neskutečnou oporou.

"Jsem velmi vděčná za to, jaký je, stará se o mě jako o královnu, masíruje mě, snaží se pro mě udělat, co mi na očích vidí a s cílem, abychom byli všichni spokojení. Velmi si toho vážím, Miloš je v mých očích velmi silná osobnost," řekla eXtra.cz před porodem.

Unavená, ale šťastná

Gabriela sdílí se svými fanoušky střípky ze soukromí a nedávno přidala snímek, který ukazuje, jak dokáže být mateřství náročné.

Fanoušky na Instagramu snímek Gábiny dojal a zahrnuli ji rozněžněnými komenáři. "Hlavně si nechat vařit, péct a nemuset dělat nic jiného než se věnovat holčičce," píší lidé.

"Gábi, užívejte si každou vteřinu, hrozně rychle rostou," radí dojatě další. "Ty chvíle jsou k nezaplacení."

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy