Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týnuš Třešničková odhalila popálený dekolt: Učím se ty jizvy milovat

Týnuš Třešničková
Zdroj: foto Týnuš Třešničková / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
bojovnice

Youtuberka a influencerka Týnuš Třešničková (25) utrpěla před třemi lety v turecké restauraci rozsáhlé popáleniny těla, zejména pak na dekoltu, ale také obličeji. S jizvami po nešťastné nehodě se Týnuš učí žít a již je neskrývá. Pro své příznivce je navíc velkou inspirací a psychickou podporou. Nedávno také promluvila o tom, jak se jizvy podepisují na psychice. "Je to jako na horské dráze."

Tři roky po nešťastné nehodě, při které Týnuš Třešničková během ohnivé show v Turecku utrpěla popáleniny na pětatřiceti procentech těla, prošla kus cesty a své jizvy již neskrývá, naopak o nich často mluví a stále se s estetickou vadou učí žít, ač to není vždy jednoduché, což prozradila v jednom ze svých youtubových videí.

"Je to jako na horské dráze, někdy jsou lepší dny, někdy jsou horší dny. To je ale jak se vším a má to tak každý. Jsou dny, kdy vidím, že se ta pleť zlepšuje a vidím pokroky," prozradila Týnuš, které se také dostává velké podpory svých fanoušků, jež ji velmi pomáhá.

Učím se ty jizvy milovat

"Učím se ty jizvy milovat a beru je jako svou součást. Je to mnohem lepší, než to bylo na začátku a ten proces hojení pokračuje. Jsou tu ale i horší dny, není to vždy sluníčkové, někdy si říkám, proč se to stalo zrovna mně, proč zrovna já musím mít jizvy, proč je musím mít na obličeji, že jsem holka a vadí mi to. Ale zase si říkám, že když jsem je neměla, tak jsem řešila každý pupínek, každou vrásku.

Ale holky, nějaký pupínek nebo vráska je úplně něco zcela jiného než jizvička na obličeji. Není to nic špatného, každá taková věc z nás dělá silnější lidi," inspiruje Týnuš svými slovy nejen ženy, které si prochází podobnou či stejnou situací.

"Není to vždy pozitivní a usměvavé. Je důležité si uvědomit, že jsme jinak zdraví, je to pouze estetická vada, estetický prvek, na kterém vlastně vůbec nezáleží a záleží, jaký je ten člověk uvnitř," dodala půvabná brunetka, která sklidila spoustu chvály u svého nedávného snímku, na kterém vyniká právě její dekolt.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy