Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tyhle kočičky se utkají o titul Miss České republiky! Která z nich se stane novou českou královnou krásy?

Finálová desítka krásek.
Zdroj: se souhlasem Miss Czech Republic
+ Dalších 6 fotografií
krasotinky

Už za pár hodin se mohou všichni milovníci ženské dokonalosti těšit na vyhlášení nové královny krásy pro rok 2022. O titul nejpohlednější dívky našich luhů a hájů se v sobotu utká deset krásek, které předvedou své ideální míry, důvtip, talent a v neposlední řadě rétorické schopnosti a pohotovost. Která z letošních finalistek získá vytouženou korunku a s ní i titul MISS CZECH REPUBLIC? Svou favoritku si můžete vybrat v naší galerii.

Kouzlo vysněné korunky

Dostat se mezi deset nejkrásnějších dívek České republiky je pro finalistky oblíbené soutěže krásy samo o sobě jedním z životních úspěchů. Většina z nich totiž po třpytivé korunce vítězek touží už odmalička. Stát se profesionální kráskou pro ně znamená alfu a omegu šťastného a spokojeného života. Movitý podnikatel nebo úspěšný sportovec po jejich boku budou už jen sladkou třešničkou na dortu otevřených bran do světa showbyznysu, blesků fotoaparátů a cestování po celém světě. Ruku na srdce, kdo by si nepřál žít alespoň chvíli život jako vystřižený ze scénáře hollywoodského filmu?

Proto je tu i letos slavnostní vyhlášení nejkrásnější dívky naší země, která usedne na pomyslný trůn královny krásy roku 2022. O korunku z dílny ŠENÝR Bijoux se již tuto sobotu 7. května utká desítka krasavic z různých koutů Čech, Moravy i Slezska. Slavnostní atmosféru finálového galavečera 13. ročníku prestižní soutěže si mohou diváci vychutnat v přímém přenosu prostřednictvím televizních obrazovek stanice Nova Fun.

A jaké dívky se probojovaly až do samotného finálového večera a mají šanci zapsat se do historie české krásy? Těšit se můžete na Michaelu Macháčkovou (20) z města Rtyně v Podkrkonoší, Hanu Dědkovou (21) z Ostravy, Adélu Maděryčovou (23) z Břeclavi, Krystynu Pyszkovou (23) původem z Třince, Terezii Jastrzembskou (21) z Karviné, Markétu Mörwickovou (18) z Prahy, Zuzanu Klečkovou (21) z Kunčiček u Bašky, Kristýnu Malířovou (23) z Čížkovic a Karolínu Syroťukovou (20) z Chabařovic.

Perfektní program

O moderování celého večera se postará Ondřej Novotný (44) s Innou Puhajkovou (36), na pódiu se ale objeví i řada hudebních hvězd. S mikrofonem v ruce to rozbalí nejen popová diva Dara Rolins (49), ale i půvabná zpěvačka Monika Bagárová (28) či Pražský filmový orchestr.

Organizátoři soutěže v čele s ředitelkou Taťánou Makarenko (32) si tentokrát připravili opravdovou specialitku, která v historii Miss Czech Republic je naprostou novinkou. Novopečenou Miss Supranational Czech Republic 2022 bude korunovat vítězka světové grandslamové soutěže Miss Supranational 2021 Chanique Rabe z Namibie. Dalším významným hostem bude čerstvě korunovaná Top Model of the World Natálie Kočendová, která společně s namibijskou kráskou zasedne mezi členy odborné poroty.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy