Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 Victoria Velvet Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Vodnáři se nevyhnou hádkám, Panny potkají novou lásku

Jestli to nebude láska...
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na přelom května a června. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 27. května do 2. června 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, hvězdy říkají, že vás v práci čeká pohodová atmosféra. Využijte jí k tomu, abyste lépe poznali některé své kolegy, vždyť s nimi trávíte pomalu víc času než s rodinou. Vyrazte společně někam do společnosti.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, horoskop varuje, že máte-li v plánu ošidit své pracovní úkoly, ať si uvědomíte veškeré možné následky. Neprovokujte své nadřízené a nepřidělávejte si starosti. Pokud něco nestíháte, požádejte radši někoho o pomoc.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, hvězdy nabádají, ať si promluvíte se svými nadřízenými o pracovních plánech, které považujete důležité. Nemějte vůbec obavy požádat o všechno, co by vám mohlo pomoci v jejich uskutečnění.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, pokud máte radost z nového úkolu, kterým jste byli v práci tento týden pověřeni, nestyďte se to dát najevo. Příjemná atmosféra na pracovišti podpoří pozitivní přístup ostatních kolegů a bude mít vliv na úspěch celého projektu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, myslete na to, že i když si v práci upevníte pozici, nedává vám to žádné právo k tomu, abyste se ke kolegům chovali povýšeně. Pokud nyní někoho i nechtěně urazíte, věřte, že vám to při první příležitosti vrátí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, pokud v práci někdo vyřeší úkol rychleji a lépe než vy, nemělo by vás to odradit ve vaší snaze. Buďte trpěliví a jděte vytrvale za svým cílem. Úspěch na vás čeká, právem si ho zasloužíte.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, pokud vás rozzlobí nadřízený, neměli byste to vyprávět všem okolo. Postěžujte si jen těm lidem, kterým naprosto důvěřujete. Zamyslete se nad tím, zda váš šéf neměl v něčem pravdu. Domů si práci netahejte, ať nenarušíte rodinnou pohodu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, hvězdy vás varují, abyste se snažili rozpoznat, komu v práci můžete doopravdy věřit. Někdo si dělá zálusk na vaši pozici. Buďte při plnění svých povinností důslední, aby vás nikdo nemohl ohrozit.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, vyhněte se v práci kolegům, kteří na vás nemají dobrý vliv a pořád vás také zdržují. Nyní si potřebujete upevnit svou pozici a nemůžete si dovolit, aby vás nadřízení viděli místo práce stále se jen vybavovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, v práci se bude všechno vyvíjet opravdu příznivě, mohli byste i dostat nabídku na vyšší post. Nechte si to v klidu projít hlavou, zvažte všechna pro a proti a nezapomeňte se poradit se svými blízkými.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, horoskop přeje schůzkám a různým jednáním. Každého zaujmete přirozenou autoritou a originálními myšlenkami. Budete-li si i věřit, můžete prosadit všechno, co si jen budete přát. Tak směle do toho

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorohové, vašemu horoskopu dominuje upozornění na změnu, která se chystá ve vašem pracovním prostředí. Vaši nadřízení vám představí velké novinky, musíte být připraveni se pružně přizpůsobit. Sepište si seznam nových povinností, ať na něco důležitého nezapomenete.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop➔

Bandurko odkryl nejdrsnější hádku Survivoru: Šílený řev, nevěděli jsme, o co jde, vzpomíná

Související články

Další články

Nejnovější kauzy