Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Váhy čekají velké změny, Lvi vyrazí na rande

Pár na rande
Zdroj: Pixabay
horoskop

Leden se pomalu chýlí ke konci a my pro vás máme horoskop na další týden. Co slibují hvězdy jednotlivým znamením zvěrokruhu v týdnu od 23. do 29. ledna? 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Začnete mít pocit, že na pracovišti vládne napjatá atmosféra. Snažte se nejprve zamyslet na tím, proč tomu tak je. Zjistíte, že se nedá nic dělat. Musíte se k tomu zkrátka postavit čelem a rozhodnout se, na čí stranu se postavíte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tento týden pamatujte v práci na zodpovědnost a snažte se splnit povinnosti precizně. Pokud si nebudete vědět s něčím rady, nerozhodujte se zbrkle. Všechno si pořádně promyslete, anebo se s někým raději poraďte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Váš horoskop prozrazuje, že v práci veškeré činnosti zvládnete výtečně a dočkáte se uznání i ze strany nadřízených. O víkendu snad pak konečně zvolníte a v klidu se zaměříte na soukromý život a zábavu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud máte pocit, že v práci nestihnete všechno dokončit, stanovte si to nejdůležitější a zbytek odložte. Povinnosti si nenoste domů, pokud nechcete zkazit náladu celé rodině a vlastně i sobě.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, že v práci by se vám mělo podařit upevnit si svou pozici. Mějte na paměti, jak důležitá je pro úspěch pokora. Pohlídejte si i výkyvy nálad, jimiž zatěžujete lidi v blízkém okolí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zkuste se do tohoto pracovního týdne naladit co nejpozitivněji. V práci dejte na přátelskou radu kolegy, který to s vámi myslí dobře. Předejdete tím problémům, které by vás později jinak neminuly.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás varuje, abyste si toho na sebe tolik nenakládali. Atmosféra není nejklidnější, mohli byste se na pracovišti dostat do konfliktů se svými kolegy, nebo dokonce s nadřízeným. V soukromí to bude lepší, hvězdy budou přát randění.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Připravte se na to, že v práci to nebudete mít jednoduché. Nevzdávejte se ani v tom případě, když se kolegové dají na ústup. Vytrvejte na svých stanoviscích a snažte se je podložit pádnými argumenty.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy upozorňují, abyste se připravili na změny. Nadřízení nastolí trochu jiný režim a vy se tomu budete muset přizpůsobit. Seznam nových povinností si raději sepište. Doma bude vše v pořádku.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy prozrazují, že vás práce sice obere o osobní život, ale uvědomte si, že jste to tak chtěli. Nyní máte šanci na povýšení, a tak byste neměli polevovat před blížícím se cílem. Proberte to se svými nejbližšími.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili zjistit, kdo to s vámi myslí upřímně. Někdo si dělá zálusk na vaše pracovní místo. Plňte povinnosti opravdu důsledně, aby vás nikdo nemohl ohrozit. Vyplatí se vám to.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Připravte se na to, že tento den přinese více napětí a konfliktů. V zaměstnání můžete očekávat nejrůznější rozepře s autoritami a konkurenční boj. Je potřeba zachovat chladnou hlavu, ať neuděláte nějakou chybu.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy