Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Střelci najdou spřízněnou duši, Ryby čekají problémy v milostném životě

Komu se bude dařit v milostném životě?
Zdroj: Pixabay
Horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na následujících sedm dní. Na co se mohou těšit jednotlivá znamení zvěrokruhu v týdnu od 31. července do 6. srpna 2023? Přečtěte si náš týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká a nemine.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Láska pro vás bude znovu téma číslo jedna. Než abyste snili nad fotkami v mobilu, raději se za svým partnerem či partnerkou vypravte, ať je ve vedlejším městě, nebo na služební cestě několik set kilometrů daleko. Buďte tento týden tak trochu crazy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Čekají vás problémy ve vašem milostném ráji. Začne to drobným sporem, který se vám „podaří“ pořádně vyhrotit. Bude třeba hledat kompromis. Současně si se svým protějškem rovnou ujasněte klíčové hodnoty vašeho vztahu a později na nich už raději nic neměňte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento týden byste se měli šetřit. Využijte ho především k tomu, abyste si důkladně odpočinuli. Neřešte chvíli žádné rodinné ani pracovní problémy a nechte vše v klidu běžet svým tempem. Až dobijete baterie, hned budete mít čistější hlavu na řešení všech potíží.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V otázce vztahů se vám bude neobvykle dařit. Odmítejte nyní veškeré nabídky, které by vám nedovolovaly být s vaším partnerem či partnerkou. Věnujte se sobě navzájem a neřešte své okolí víc, než je nezbytně nutné. Čekají vás opravdu báječné zážitky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dosáhli jste ideálního stavu. Doma si můžete diktovat podmínky a nikdo nebude nic namítat. Své moci totiž nezneužíváte, navíc platíte za pozitivní autoritu. Milují vás zejména děti a mladší příbuzní, kterým předáváte své zkušenosti. Nezapomínejte však na to, že děti byste neměli příliš rozmazlovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V lásce se budete muset naučit nadhledu. Zapomeňte na manipulativní techniky. Zbavte se strachu, že vás protějšek opustí. Přízeň partnera se těžce buduje a lehce ztrácí, takže pozor na to. Nezapomeňte se věnovat také zbytku rodiny.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Překvapení, které jste pro svou rodinu dlouho plánovali, se nevyvede úplně tak, jak jste si přáli. Budete však mít natolik dobrou náladu a dostatek energie, že narychlo vymyslíte náhradní plán. I přes drobné zádrhele budou mít vaši blízcí nakonec velkou radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Doma si budete tento týden připadat jako v psychologické poradně. Emoční zátěž bude velká. Hodně věcí, které vás trápily a vyčerpávaly, se vám povede vyjasnit. Takže si budete moci konečně vydechnout a věnovat se po dlouhé době sobě a svým koníčkům.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V lásce a milostném životě se vám bude výjimečně dařit. Sebevědomí vám nechybí a nebude vám dělat problém najít si cestu k srdci svého idolu nebo ke své vyvolené. Také se už zbytečně nestresujete s tím, co si o vás bude myslet okolí, když uděláte něco nepředloženého.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Budete se hodně snažit, s některými záležitostmi však doma vůbec nepohnete. Vaše argumenty nepadnou na úrodnou půdu. Chybí vám osoba, která by vás ve vašem snažení a vysvětlování podpořila. Zkuste někoho takového najít aspoň v telefonním seznamu a požádat ho o pomoc.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Podaří se vám najít ideální protějšek, spřízněnou duši. Pokud už vedle takové osoby žijete, přijde na řadu otázka společného soužití nebo jeho zvelebování. Dejte si pozor, pokud váš partner bude mít opačný názor. Mohla by z toho být tichá domácnost. A pak už nedomluvíte nic.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nepleťte se do záležitostí vzdálených příbuzných, do kterých vám nic není. Jen byste se pohádali a vytvořili doma dusnou atmosféru. Jestli s některým z příbuzných nesouhlasíte, nechte to protentokrát být. On si časem uvědomí, že dělal něco špatně. Teď však ten čas ještě nenastal.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy