Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Střelci budou mrhat životem, Blížence čeká velká láska

Problémy také může způsobovat, když si řeknete o větší množství práce, ale nakonec své nové povinnosti rychle vzdáte.
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
týdenní horoskop

Čeká nás období plné změn, neshod v práci a potřeby dokončit vše rozdělané. Pojďte se s námi podívat, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v týdnu od 10. května a co je rozhodně nemine!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vykročte do nového týdne s neochvějnou vírou, že zvládnete vše, co budete potřebovat. Občas bude vaše nadšení kolísat a občas budete mít pocit, že to nemůžete dát, ale je velká naděje, že tento týden se budou dít skvělé věci. Týdenní tip najdete v galerii.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dejte si tenhle týden pozor na faleš a neupřímné lidi kolem sebe. Někdo to s vámi nemyslí moc dobře a tajně vám hází klacky pod nohy. Máte velkou naději, že ho konečně odhalíte. Podívejte se do galerie, na co dalšího si tento týden dát pozor.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Osud vás může zavést k cestám, které se vám nebudou zdát zpočátku, jako by měly být pro vás. Ale nebojte se! Nakonec dojdete přesně tam, kam jste dojít chtěli. Tento týden si dejte pozor na to, abyste zbytečně nezpomalovali váš růst. V galerii najdete, na co se můžete těšit.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Mohlo by vás překvapit, že na vás někdo v práci donáší. Zároveň vám to však dá možnost porozumět všemu, co se kolem vás za poslední dobu dělo. Karma je zdarma, a tak ani tento čin nezůstane bez odezvy. V galerii najdete, na co se tento týden můžete těšit.


Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Čeká vás velká láska! Zadaní Blíženci upevní svůj vztah, nezadaní mají naopak šanci potkat někoho velmi zajímavého. Mohla by to být konečně šance, jak s někým budovat stabilitu a jistoty. V galerii najdete, čeho se naopak tento týden vyvarovat.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rakům tento týden hvězdy přejí v pracovních vztazích, dokonce by mohlo dojít i k dlouho očekávanému povýšení. Polepšíte si zejména finančně, ačkoliv práce budete mít dvakrát tolik. Musíte pečlivě zvážit, zda vám to za to stojí. V galerii najdete tip na tento týden.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Toulavé boty vás svádí na dalekou cestu, kterou budete chtít navzdory všem překážkám absolvovat. Mohla by vám utřídit myšlenky, které už vám dlouho nedají spát. Jste si jisti, že jdete v životě správným směrem? V galerii najdete, na co se tento týden můžete těšit!


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento týden budete pociťovat beznaděj, smutek a vztek na všechno kolem. Nakupila se vám práce, nevidíte pevný bod, na který se soustředit, zároveň však toužíte po tom, hodně dosáhnout. To je celkově v takovém protikladu, že vás to akorát stresuje. Jak z toho ven najdete v galerii.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhám tento týden hvězdy přejí ve finančních záležitostech. Proto pokud chcete někam investovat nebo si jen udělat v penězích pořádek, je ten správný čas. Naopak si dejte pozor na zbytečné rozhazování, které vám nic nepřináší. Týdenní tip najdete v galerii.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dokončete vše, co dlouhé týdny odkládáte a neumíte si na to najít čas. Takové resty si vás tento týden budou hledat v podstatě samy, kdy na ně budete muset reagovat. Zatněte zuby a hurá do toho. Uleví se vám. V galerii najdete, co dalšího vás tento týden čeká.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelcům tento týden hvězdy přejí, aby se ve svém životě konečně posunuli dál a uvědomili si, že žádný člověk nemá na světě neomezeně času. Jediné, co do teď děláte, je to, že plýtváte svým životem a jste líní. V galerii najdete, co vám tento týden nedá spát.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi by si měli dát tento týden pozor na hádky, mohl by vás dohnat dlouho neřešený spor. Ve svém životě se v poslední době plácáte a vlastně nevíte kudy kam. Jedním z důvodů může být, že se v poslední době neumíte spolehnout i na druhé lidi. V galerii najdete týdenní tip.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy