Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Štíry čekají partnerské neshody, Střelci si konečně udělají radost

týdenní horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Je čas na pravdu. Nebojte se říct, co skutečně skrýváte ve svém srdci, a přestaňte se bát, že vás lidi nebudou mít rádi, když to uděláte. Někteří možná nebudou. Ale vážně chcete celý život skrývat sami sebe, jen abyste udělali dojem na lidi, na kterých vám ani nezáleží? Berte v potaz ty, kteří povznáší vaši duši. Všechno ostatní je zbytečné trápení. Co čeká tento týden právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento týden získáte odvahu plnit si sny a mluvit na rovinu. To je pro vás absolutní novinka, protože většinou si necháváte pro sebe, co vás trápí a pak v jednu chvíli bouchnete jako papiňák. Svým kolegům podáte pomocnou ruku, čímž si připravíte perfektní půdu na později. V galerii najdete, co vás potěší.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Naučte se vidět v každé nesnázi příležitost. Až se něco příště sesype, nebudete se ihned hroutit, ale naopak se postavíte na nohy a půjdete dál. Nevzpomínejte zbytečně na minulost, není v ní pro vás už nic, o co byste měli stát. Posuňte se. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Přátele najdete tam, kde byste to rozhodně nečekali. Nechte se novými lidmi inspirovat a vyrazte kupředu změně, kterou si potajmu už dlouho přejete. Není nic jednoduššího než uvěřit, že si to opravdu zasloužíte. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nakupte si tento týden nějaké ty erotické oblečky a překvapte vašeho partnera! Práce budete mít až nad hlavu, proto budete rádi za chvíli, kdy vypnete a zaměstnáte svou hlavu mnohem příjemnějšími záležitostmi. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento týden budete v tak hektickém tempu, že vám téměř nezbude čas na blízké, kteří s vámi budou chtít trávit čas. Těžce budete ale vysvětlovat, proč musíte zase tvrdě pracovat a že to není nic osobního. Možná nakonec zjistíte, že žádné vysvětlení nikomu ani nedlužíte. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nemusíte spěchat, věci, kterých chcete dosáhnout, ještě potřebují svůj čas. Některé z termínů, které vás budou tento týden trápit, můžete s klidem posunout na jiný den a vzít si chvíli volna. To významně uleví vaší psychice. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Intuice bude tento týden ve vašem rozhodování hrát významnou roli. Věřte sami sobě a probuďte své autentické já, které je natolik silné, aby vás provedlo všemi nesnázemi. Můžete také posílit obchodní mysl a rozumně investovat. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Věřte afirmacím a vizualizacím, tento týden budou mít skutečně velkou sílu. Vaše schopnost se soustředit je na nejvyšší úrovni, proto rozumně využijte čas, který máte, ať zachováte své dobré rozpoložení. Vybírejte si, čemu věnujete svou pozornost. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Práce vám půjde dobře od ruky, může vás ale překvapit příbuzný, který se k vám nečekaně už teď pozve na svátky. Začněte letos vše řešit s předstihem a klidně už nakupte pár dárků. Na druhou stranu nezapomeňte, že nemusíte utratit majlant, abyste na druhé udělali dojem. V galerii najdete váš tip.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

S partnerem vás čeká hned několik neshod, skutečný problém bude ale pramenit z něčeho jiného. Vnitřní nespokojenost, která vás trýzní už pár týdnů, si zaslouží vaši pozornost. Dokud nevyřešíte sebe, nebudete šťastní s nikým. V galerii najdete, co vás potěší.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Udělejte si tento týden radost a kupte si pro sebe něco, v čem se budete cítit skutečně nadpozemsky! Jste dostatečně bystří, abyste si všimli, že se poslední dobou zanedbáváte a zapomínáte si dělat radost tím, co pro vás dříve bylo samozřejmé. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud vás už několikrát napadlo, že byste přibrali partnera do svého podnikání, možná právě teď je ten správný čas. Budete hledat možnost výdělku, kde nemusíte jen vyměňovat svůj čas za peníze, ale vydělává vám i ve chvíli, kdy třeba spíte! Hvězdy vám v novém záměru přejí. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy