Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Týdenní horoskop: Ryby čekají neshody v rodině, Panny by měly být opatrnější

Týdenní horoskop pro všechna znamení: Ryby čekají neshody v rodině
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Je tu horoskop pro první jarní týden. Kterému znamení zvěrokruhu slibují hvězdy úspěch a komu nic pěkného nepřinesou? Přinášíme týdenní horoskop na období od 20. do 26. března.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zkuste si v práci promluvit s nadřízeným o pracovních plánech, které hodláte tento týden realizovat. Držet se stranou, toho bylo už dost! Víte dobře, že postup si rozhodně zasloužíte, ale brzdí vás přehnané ohledy na druhé.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Snažte se navázat přátelské vztahy s novým kolegou v práci. Vaši podanou ruku jistě rád přijme a v budoucnu vám to určitě někdy oplatí. Společným obědem nebo kávou rozhodně nic nepokazíte. Pozor na neshody v rodině, mohou vám přerůst přes hlavu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop říká, že i když jste si v práci upevnili pozici, nedává vám to právo, abyste se ke kolegům chovali povýšeně. Pokud si na někom hodláte smlsnout, počítejte s tím, že vám to při první příležitosti vrátí. Doma můžete očekávat nemilé překvapení.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Využijte tento týden k obchodním jednáním, měli byste úspěšně vyřešit všechno ohledně finančních záležitostí. Naskytne se vám příležitost, která se už nebude opakovat. Večer bude přát společenským setkáním.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rozdělte povinnosti i mezi spolupracovníky. Obdiv druhých nezískáte, když si všechno naložíte jen na svá bedra. Pouze byste pak byli nervózní, protože byste to nezvládali. A ještě k tomu by to odskákali vaši blízcí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Finanční odměna, kterou zaslouženě obdržíte, vám zvedne náladu. Nezapomeňte to oslavit se svými blízkými, kteří vás ohledně práce vždycky podporovali. Před kolegy se nevytahujte, nedělalo by to dobrotu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jestli máte pocit, že jsou pracovní povinnosti už nad vaše síly, zvolněte a požádejte o pomoc kolegy. Myslete na to, že není nic důležitějšího než vaše zdraví. Dodělejte tedy to nejnutnější a vyrazte relaxovat. Uvažujte i nad pár dny volna.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vaše neopatrnost by vás mohla přivést do pořádného maléru. Jakmile v práci dostanete chuť parodovat svého nadřízeného, rychle na to zapomeňte. Někdo by to mohl natočit a hádejte, kde by to skončilo.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jestli chcete se svým šéfem rozebírat finanční přilepšení, dejte si pozor na to, jak hovor povedete. Buďte upřímní a neintrikujte, jinak rozhovor skončí ještě dříve, než prozradíte, oč vám vůbec jde.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy vás upozorňují, abyste se snažili rozpoznat, kdo to s vámi myslí opravdu upřímně. Někdo si dělá zálusk na vaše místo. Buďte proto při plnění povinností důslední, aby vás nikdo nemohl ohrozit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Na pracovišti by mělo probíhat všechno zdánlivě v poklidu, přesto si nezapomeňte krýt záda, konkurence totiž nikdy nespí. Udělejte si čas na své blízké a v klidu si popovídejte o tom, co mají na srdci.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Připravte se, že se ve vašem životě objeví někdo nový. V práci si dejte pozor na to, co komu říkáte. Zdá se, že na vás někdo začal donášet. Buďte ve střehu a povede se vám zjistit, o koho se jedná.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy