Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Rakům hrozí nevěra, Kozorozi budou čelit velké změně

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

S posledním týdnem přichází otevřená brána možností, ze které je možné teď čerpat. Velké projekty, které dlouho spaly schované pod podkličkou, se dostávají do popředí. Rok 2023 bude časem hojnosti a splněných snů. Co vás čeká poslední týden toho předchozího?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Poslední týden v roce máte unikátní příležitost na započetí svého byznysového projektu a také k vytvoření tabulky cílů a snů. Potřebujete se posunout dál a nový rok vám k tomu dává ideální příležitost. Nepromarněte to. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ačkoliv vám přijde, že se teď všechno kolem vás mění a vy byste zoufale potřebovali zpomalit tempo, jde o několik nezbytných kroků k tomu, aby se uzdravilo nejen vaše tělo, ale také duše. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud budete mít tento týden náladu jen odpočívat a čerpat síly, dopřejte si luxus nicnedělání a raději se zaměřte na svou domácnost. Bude mnoho věcí, které bude třeba s partnerem vyřešit. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

S partnerem byste tento týden mohli řešit hned několik neshod, jaké už dlouho nepamatujete. Přiměje vás to přemýšlet, zda pro vás tento vztah ještě vlastně stále připadá v úvahu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ukažte se, že se nebojíte! Ať už musíte říct pravdu, nebo se jen ozvat člověku, se kterým je každý rozhovor neupřímný, tento týden máte šanci dokázat, že se do toho umíte opřít. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dejte si pozor na nevěru! Zejména silvestrovské veselí by vás mohlo rozdivočit natolik, že zcela ztratíte zábrany a vydáte se vstříc dobrodružství, které vám přinese mnoho problémů a komplikací. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zanechte svárů s rodinou a užijte si poslední dny roku v klidu a pohodě. Není nic, co byste teď museli rychle řešit a diskutovat s ostatními, na druhou stranu vás něco opravdu pálí. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Sblížíte se s členem rodiny, o kterém byste si nikdy nemysleli, že si budete rozumět. Bude to ale váš důležitý spojenec v příštích měsících, kterého jste si do života vždy přáli. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ačkoliv vše myslíte dobře, někdy je váš úmysl v pozadí a okolí si vytvoří svůj obrázek. Tentokrát byste měli poslouchat také ostatní, jejich názor a vyřčené myšlenky. Budou důležité. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento týden budete jako takový pes, který nekouše. Ačkoliv máte hodně co říct, a dokonce byste rádi, nestojí vám to za to, abyste si kazili poslední dny týdne. Raději si odpočiňte a relaxujte. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Když něco končí, něco nového také začíná. Dosáhnete velkého úspěchu, takového, který jste si přáli celou dobu, akorát že se pořád zdál vzdálený a nemožný. Konečně ale přichází to, o co se snažíte už dlouhý čas. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Uvědomte si, zda to skutečně stojí za vaše slzy a trápení nebo nikoliv. Protože momentálně toužíte po všem, ale vlastně nemáte nic. Je čas na změnu, Kozorozi, bez toho to už zkrátka nepůjde. V galerii najdete, co vás potěší.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy