Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop pro všechna znamení: Na Býky čeká překvapení, Střelci by neměli kritizovat

Radost  je důležitá.
Zdroj: Pixabay
horoskop

Co vám slibují hvězdy ve druhém únorovém týdnu? Přinášíme horoskop pro všechna znamení na týden od 6. do 12. února. V horoskopu eXtra.cz se dozvíte, na koho čeká v tomto týdnu úspěch a komu se pro změnu nevyhne smůla.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokud máte radost z nového úkolu, kterým jste byli v práci tento týden pověřeni, nestyďte se to dát najevo. Příjemná atmosféra na pracovišti podpoří pozitivní přístup ostatních kolegů a bude mít vliv na úspěch celého projektu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy slibují, že tento týden obdržíte nabídku na povýšení, dobře však zvažte oběť, kterou budete muset přinést v osobním životě. Bude-li to možné, vezměte si čas na rozmyšlenou a proberte to s rodinou, jíž se to rovněž týká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že v práci mnozí kolegové ani pořádně nevědí, co vlastně děláte. Ostatní jsou průbojnější, a proto dosahují výhod, po nichž toužíte i vy. Nebuďte tak skromní a zkuste přijít s něčím odvážným.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že se v práci dočkáte překvapení. Nadřízený, z něhož jste vždy měli pocit, že vás přehlíží, vám přede všemi vysekne poklonu za práci, kterou odvádíte. Potom však nebuďte moc namyšlení.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nenechte se strhnout kolegy k intrikám a pomluvám, mohli byste ohrozit svou pozici v práci. Asi byste se hodně divili, jak rychle by to někdo napráskal nadřízeným. Hádejte, na koho by se to celé svedlo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop prozrazuje, že vás pracovní povinnosti obírají i o volný čas, ale je to nutné pro budoucí úspěchy. V kariéře máte skvěle našlápnuto, vypadá to na povýšení. Bylo by škoda, kdybyste nyní polevili.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop na tento týden prozrazuje, že nové povinnosti v práci zvládnete bez větší námahy. Kolegové budou obdivovat vaši preciznost. Nad nikoho se však nepovyšujte, pomozte těm, jimž věci nejdou tak snadno.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento týden bude vhodný ke spuštění nových projektů. Můžete to, na čem jste v poslední době pracovali, vypustit do světa. Neslibujte druhým lidem věci, dokud si neověříte, že jste schopni danou záležitost vůbec splnit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop přeje schůzkám a různým jednáním. Každého zaujmete přirozenou autoritou a originálními myšlenkami. Budete-li si i věřit, můžete prosadit všechno, co si jen budete přát. Tak směle do toho!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Počítejte s tím, že se v práci nesetkáte s pochopením kolegů. Při prosazení toho, co chcete, budete muset setsakramentsky zabojovat. Připravte si veškeré argumenty, aby vás pak nemohlo nic zaskočit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop prozrazuje, že se vám bude dařit především po pracovní stránce. Podaří se vám několikrát zabodovat natolik, že si toho všimnou i nadřízení. Vyhněte se kritizování ostatních, tím spíš, nebudete-li tázáni. Při vaší smůle by to slyšely nepovolané uši.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vás nabádá, abyste byli obezřetnější v tom, komu budete vyprávět o pracovních záležitostech, některé věci byste měli držet pod pokličkou. V osobním životě budete mít šanci zazářit, a tak to nepokazte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy