Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Týdenní horoskop: Panny zjistí, kde je pravda, Váhy chystají překvapení

horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Co si pro vás hvězdy připravily a jaký týden si tentokrát užijete? To a mnoho dalšího najdete v pravidelném horoskopu, který vychází vždy v pondělí! Slunci vládne ještě pořád Panna, která vede jednotlivá znamení k úspěchu, zároveň však zdržuje a přehnaně hodnotí. Co čeká tentokrát právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V týdnu vás čeká několik pracovních nabídek, které nebudete chtít odmítnout. Brzy se ukáže, kdo za vámi opravdu stojí a kdo si hrál na kamaráda celou dobu úplně zbytečně. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nějaká ta kritika vás tentokrát vůbec nerozhodí, naopak budete toužit po objevování svých limitů a přijmete každou výzvu, která vám přijde do cesty. Tento týden bude rozhodně stát za to. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Stůjte si za svým a nenechte druhé, aby si z vás dělali dobrý den. V práci budete muset zavládnout pevnou rukou a ukázat, že moc dobře víte, o čem mluvíte a jaké jsou vaše zkušenosti. V galerii najdete, co dalšího vám udělá radost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Všechno dopadne dobře. Uvolněte se a nechte dny, aby volně plynuly. Ono to nakonec celé dopadne mnohem lépe, než jste si mysleli. Nejdůležitější teď pro vás je, abyste si udrželi psychickou pohodu. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nemůžete čekat, že váš život bude naprosto identický s někým jiným, když vaše sny jsou natolik odlišné. Opřete se do toho a ukažte, že umíte za práci pořádně vzít. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rodina pro vás tento týden bude nejdůležitější, uvědomíte si ale, že vám na ni zbývá až příliš málo času. I proto přehodnotíte některé své pracovní návyky a budete hledat vhodná řešení. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud jste udělali chybu, přiznejte ji. Partner bude mile překvapen, že také umíte ustoupit a dá se s vámi rozumně mluvit. To už u vás totiž dlouho nezažil. Zanechte zbytečných hádek. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ukáže se, že jste měli celou dobu pravdu, silou však tuhle situaci nevyřešíte. Zkuste nejdřív vynést na světlo světa své argumenty. Pak uvidíte, k čemu je třeba přikročit dál. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zkuste svého partnera překvapit malým dárkem, uvidíte, jak pookřeje! Není nic jednoduššího než někomu věnovat svůj čas a vybrat mu to, co ho skutečně potěší. Už brzy se ukáže, že váš vztah je velký dar. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Některé pracovní povinnosti vám spadnou na hlavu a budete marně čekat, že vám druzí pomohou. Když se ale naučíte zvládat starosti, které přichází samy, významně vám to pomůže do budoucna. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Někdy ani nedoufáte, že by vás v životě mohlo potkat tak velké štěstí a potom jste překvapeni. Vesmír ale dává přesně to, oč požádáte, v té nejdokonalejší formě. Tak proč pořád pochybujete? V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jedno po druhém. Zkuste do svého života přijmout trochu organizovanosti a nebuďte pořád tak rozlítaní. Někdy je řád to nejlepší, co můžete své hlavě dát, aby se v ní probudila znovu ztracená kreativita. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy