Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Na Lvy čeká nová známost, Blíženci odhalí velké tajemství

Na jaře všechno kvete, i láska.
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na první dubnový týden tohoto roku. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 8. do 14. dubna 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, budete stát v práci před zásadním rozhodnutím. Zvažte objektivně všechny okolnosti a pamatujte i na kolegy, kteří pracují s vámi. Popřemýšlejte, kdo si zaslouží ještě šanci a na koho se spolehnout nedá.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, horoskop vás varuje, že na sebe nemusíte v práci tolik upozorňovat. Věřte, že vaši kolegové i nadřízení o vás vědí už delší dobu. Podstatné je, jak za vás budou mluvit pracovní výsledky.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, horoskop vás nabádá, abyste se především v práci vyvarovali rozkazovačných tendencí. Spolupracujte více s ostatními kolegy, dejte jim možnost projevit se a vyslechněte si jejich názory.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, hvězdy prozrazují, že vás práce z velké části připraví o osobní život, ale je to potřeba pro váš úspěch. V kariéře máte skvěle našlápnuto na povýšení, proto by byla velká škoda, kdybyste polevili téměř před cílem. Vyjasněte si se svým protějškem, jak se věci mají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, tento týden si užijete nové aktivity, které vám přinesou radost a odpočinek od práce. Přesto se ale nevyhýbejte novým výzvám, které vám mohou přinést úspěch. Buďte ale opatrní, komu se svěříte svými plány a nápady.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, připravte se na to, že se na vás v práci budou valit problémy ze všech stran. Hlavně nepanikařte, dejte si záležet na perfektní organizaci, abyste mohli všechny nepříjemné záležitosti zdárně vyřešit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, hvězdy vás nabádají, abyste se snažili v práci posunout někam dál a nepřešlapovali jen na místě. Hledejte nová řešení a zajímavé možnosti, nemějte obavu podívat se na momentální problémy z jiného úhlu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, horoskop vás upozorňuje, abyste to se svou láskou k práci nepřeháněli, zejména na úkor osobního života a volna. Ztracené chvíle s rodinou a přáteli zpět nevrátíte, ale dohnat je ještě můžete.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, přistupujte ke všem svým pracovním úkolům s maximální zodpovědností, i když se zdá, že jsou malé jako zrnko písku na pláži. Je velmi pravděpodobné, že vaši nadřízení vás sledují a testují, jestli jste připraveni na větší zodpovědnost a nové výzvy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, hvězdy prozrazují, že vás v práci čekají změny. Nadřízení nastolí trochu jiná pravidla, tak se tomu budete muset přizpůsobit. Nevyhýbejte se společenskému životu, poznáte zajímavé lidi a získáte užitečné kontakty.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, horoskop prozrazuje, že stabilita v citové oblasti je důležitá i pro vaše úspěchy v práci. Dlouhodobě vynaložené úsilí se vám vyplatí, čeká vás nejen respekt v očích ostatních, ale i zasloužená finanční odměna.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorozi, horoskop vás nabádá, abyste byli vstřícnější k novým kolegům v práci. Jen si vzpomeňte, jak vám bylo, když jste někam sami nastoupili. Nabídněte jim pomocnou ruku, budou-li to potřebovat.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy