Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Býky čekají v práci perné chvilky, Kozorohové se zamilují

Které znamení zaplane láskou?
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na období od 18. do 24. března 2024. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu v aktuálním týdnu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, v práci se tento týden můžete setkat s nepochopením od kolegů. Buďte připraveni na to, že budete muset bojovat za své názory a argumenty. Snažte se ale zachovat klid a nenechte se svést k nevhodným slovům.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, astrologická předpověď vás uklidňuje, že se nemusíte nijak zvlášť snažit upoutat pozornost svých nadřízených. Moc dobře o vás totiž vědí. Důležitější než upoutání pozornosti bude, jak za vás budou hovořit vaše pracovní výsledky.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, horoskop naznačuje, že stabilita ve vašem emocionálním životě bude klíčem k úspěchu i v práci. Díky dlouhodobě vkládanému úsilí se vám naskytne nejen ocenění od ostatních, ale i finanční odměna, což v letních měsících přinese mnoho nových možností.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, hvězdy prozrazují, že vás v práci čeká perná chvilka. Při vyjednávání o nových podmínkách buďte k protistraně féroví, ale trvejte na svém stanovisku. Veškerou argumentaci si řádně připravte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, horoskop vás nabádá, abyste v situaci, kdy vás kolega rozčiluje, že nedělá věci přesně podle vašich představ, popřemýšleli, zda na něj nemáte přehnané nároky. Zeptejte se i na jeho názor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, snažte se v práci pořádně soustředit, nemůžete si dovolit ohrozit kvůli nepozornosti svou pozici. Kolegové, ale i nadřízení na vás spoléhají, že máte všechno pod kontrolou, takže je nezklamte.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, v práci budete přímo excelovat, sršíte nejen humorem, ale i spoustou neotřelých nápadů. Prosadíte všechno, co jen budete potřebovat, a tak toho hleďte využít. Zvýšení platu musíte oslavit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, v průběhu tohoto týdne můžete očekávat povýšení a také zvýšení platu. Dělejte vše pro to, abyste tuto šanci dostali, pracujte naplno a snažte se být důslední. A nezapomeňte poté tento úspěch oslavit s těmi, kteří vás podporovali na cestě nahoru.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, horoskop vás nabádá, abyste k situaci, která v práci nastane, zaujali profesionální přístup. Kolegu, který bude potřebovat vaši pomoc, neodmítejte. Poraďte mu s danou věcí, ale nedělejte za něj úplně všechno.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, hvězdy vás nabádají, abyste soukromé věci netahali do práce. Platí to samozřejmě i naopak. Poslední dobou máte ve všem zmatek a začíná se to projevovat na vašich předváděných výkonech.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, vůbec se nedokážete soustředit na práci. Pokud to jen trochu půjde, některé povinnosti raději odložte, ať ještě nenapácháte víc škody než užitku. Doma relaxujte a snažte se nastolit pohodu a harmonii.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorožci, usměje se na vás štěstí a v práci vás čekají velké změny. Dostanete lákavou nabídku, která samozřejmě bude souviset s finanční odměnou. Dlouho neváhejte a chyťte příležitost za pačesy. Hvězdy vám nemusí přát dlouho. Úspěchy očekávejte i v partnerském životě.

Pokud chcete vědět, co vás čeká ve vztazích, podívejte se od naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy