Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Berany čeká dobrodružství, Štíry milostná vášeň

Milostné vzplanutí
Zdroj: Pixabay
Horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na následujících sedm dní. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu v týdnu od 21. do 27. srpna 2023? Přečtěte si náš týdenní horoskop a zjistěte, co vám hvězdy nachystaly. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Drazí Vodnáři, něco je ve vzduchu. Tento týden budou mít vaše pokrokové nápady velký ohlas. Spolupracujte s podobně smýšlejícími jedinci a podaří se vám vytvořit něco jedinečného.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby, zkuste se tento týden pořádně zamyslet nad svým životem a tím, jak jednáte s lidmi. Příčinou nedávných roztržek s vašimi blízkými mohla být vaše přílišná zbrklost. Zkuste se trochu krotit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani, čeká vás pořádné dobrodružství. Sluneční paprsky posilují vaši přirozenou odvahu, takže tento týden bude ideální pro objevování nových hranic. Pokud budete naslouchat svým instinktům, čeká vás mnoho radostných okamžiků.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Drazí Býci, v létě se vám daří v otázce vztahů a tento týden vám může přinést spojení s někým, kdo vám opravdu rozumí. Pečujte nadále o své vztahy a nezapomínejte na své přátele. Čas od času s nimi zajděte na skleničku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, tento týden očekávejte vánek tvořivosti. Otevřená komunikace vám umožní vyjádřit vaše nejlepší nápady. Podělte se o ně se svými blízkými a nechte zazářit svou vynalézavost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, tento týden vás rodina a přátelé obklopí láskou. Letní počasí vás povzbudí k tomu, abyste otevřeli své srdce. Buďte tu pro ty, kteří vás potřebují, oni se vám za to později odvděčí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi, slunce je na začátku tohoto týdne ve vašem znamení a vaše charismatická energie je na vrcholu. Využijte své přirozené vůdčí schopnosti a inspirujte ostatní. Odvážné jednání může tento týden vést k mimořádným úspěchům.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny, v tomto letním týdnu, ve kterém slunce vstoupí do vašeho znamení, se zvýrazní váš smysl pro detail. Projekt, na kterém pracujete, je připraven k prezentaci. Buďte však nadále trpěliví a precizní a dosáhnete dokonalosti.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy, obklopuje vás rovnováha a krása. Hledejte harmonii ve vztazích a užívejte si léta. Účast na společenských akcích může v tomto týdnu vést ke vzniku nového vztahu. Takže mějte oči otevřené.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři, letní počasí podněcuje vaši vášeň. Čeká vás milostné vzplanutí. Tento týden se ponořte do toho, co vás pohání, ať už v lásce, nebo v profesním životě. Vaše snaha přitáhne ostatní jako magnet.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci, dobrodružství nepočká! Využijte spontánnost letního období a vydejte se na dlouho plánovanou cestu cestu, ať už fyzickou, nebo duševní. Tento týden vás čeká spousta netušených zážitků.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi, tento letní týden přinese do vašeho uspořádaného života pořádný průvan. Zkuste obvolat své přátele a hledat u nich pomoc. Přijměte změny, které přicházejí, a najdete nečekané příležitosti k růstu.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy