Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Berani by měli dát pozor na intriky, Raci to budou mít jako na houpačce

Jarní pohoda
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Co vám slibují hvězdy ve zkráceném pracovním týdnu? Přinášíme týdenní horoskop pro všechna znamení horoskopu, ve kterém se dozvíte, na koho čekají v práci nástrahy a na koho milé překvapení. Jak si stojí zrovna vaše znamení?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento týden se soustřeďte pořádně na své pracovní povinnosti. Nechcete snad kvůli nepozornosti zklamat důvěru svých nadřízených. Měli byste mít na paměti, že někdo na vaši chybu vyloženě čeká, a tak to nedopusťte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Připravte se, že v práci to nebudete mít jednoduché. Nevzdávejte se ani v tom případě, když se spolupracovníci dají na ústup. Vytrvejte na svých stanoviscích a snažte se je podložit pádnými argumenty.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás upozorňuje, abyste se zaměřili na intriky, které rozehrává některý z kolegů v práci. Nehraje vůbec roli, že se tentokrát nedotýkají přímo vás, příště už by ale mohly. Nedovolte tedy, aby mu to prošlo.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hvězdy vás připravují na to, že v práci může dojít ke změnám, které vám nemusí až tolik vyhovovat. Budete se tomu však muset přizpůsobit. Očekávat lze také zajímavou nabídku, jež by vám mohla změnit život.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop prozrazuje, že vás v práci čekají náročnější chvilky. Pomůže vám optimismus a schopnost zůstat nad věcí, pak vyřešíte i závažné problémy s přehledem. Dokonce si tímto postojem upevníte svou pozici.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop říká, že atmosféra je jako na houpačce. V práci byste se mohli snadno dostat do konfliktu s kolegy či dokonce se šéfem. Objeví-li se problémy, snažte se zůstat klidní a jednejte uvážlivě.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezačínejte nic nového, dokud nedokončíte současné projekty. V práci buďte maximálně obezřetní, vyskytuje se tu osoba, která je připravena podrazit vás, až to budete nejméně čekat. Dobré je aspoň to, že doma panuje pohoda.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že vás popadla chuť realizovat se více než kdykoli předtím, jen si dejte pozor na přehnaně ambiciózní chování. V žádném případě neobcházejte pravidla, nemáte to zapotřebí.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V práci se vám bude dařit. Povede se vám svými výsledky ostatní zaujmout natolik, že si toho všimnou i nadřízení. Pokud obdržíte nabídku na postup, neváhejte a jděte do toho. Oslavte to s těmi, kdo vás podporovali.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud dojde v práci k neshodám, které máte s kolegou, snažte se to vyřešit mezi čtyřma očima. Nezatahujte do toho ostatní. Asi by se vám také nelíbilo, kdyby vás někdo upozorňoval na chyby přede všemi.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste se v práci vyhnuli veškerým hádkám. Momentálně nejste v situaci, kdy si můžete určovat podmínky. Věnujte se osobnímu rozvoji, už déle přešlapujete na místě.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy vás nabádají, ať se snažíte vyhnout kolegům, kteří vás přivádějí k šílenství svými řečmi. Vy si hleďte výhradně svého a bez obav se pusťte i do těch náročnějších aktivit, máte na to.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy