Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Týdenní horoskop: Berani budou s náladou na bodu mrazu, Střelce čeká období konců

Láska je nejkrásnější věc na světě.
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
týdenní horoskop

Začátek října bude pro mnohé přelomový. Na některé čekají v práci velké projekty, na některé stěhování nebo i ukončení nefunkčních vztahů. Už víte, co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento týden budete řešit mnoho papírů a záležitostí. Lidé na úřadech vás budou přivádět k šílenství! Útěchou pro vás bude partner, který je vaší oporou. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Je čas zhodnotit, kam vám utíkají peníze. Poslední dobou neušetříte ani korunu a finance už vám opravdu začínají chybět. Sedněte si s partnerem a proberte to. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vaše nálada bude tento týden na bodu mrazu. S partnerem vás čekají hádky, týkat se budou zejména otázek o budoucnosti. Zřejmě se ukáže, že máte dost rozdílné názory. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tento týden se zaměřte na své cíle a jděte po cestě, která vás za nimi dovede. Pokud nepřestanete usilovat o to, co ve svém životě chcete, příležitost vám uteče. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud máte pocit, že je vše proti vám, tento týden byste se měli přesvědčit o opaku. Vesmír vám pošle důležité znamení, které vám odpoví na kladenou otázku. V galerii najdete váš tip pro tento týden.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nevysvětlujte ostatním svůj život, k čemu vám to je? Každý má vlastní názor i způsob, jak řeší problémy. Pokud vám vyhovuje, kde teď v životě jste, neměňte to kvůli ostatním. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V práci dostanete velkou zodpovědnost. Může se jednat o povýšení nebo svěření důležitého projektu. Obojí ve vás vzbudí touhu po úspěchu. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud ve svém životě nepracujete na sebevědomí, snadno vás rozhodí jakákoli maličkost. Jinak tomu nebude ani tento týden, kdy budete řešit důležitou pracovní záležitost. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nebojte se pozvat svého vysněného partnera na rande! Hvězdy vám tento týden skutečně přejí. Bude z vás sálat energie a sebedůvěra. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

To, že si něco přejete, nestačí. Chcete, aby ve vás ostatní viděli inspiraci, ale sami sobě nevěříte. Zároveň neděláte nic pro to, aby se váš život posunul dál. Změňte to! V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento týden zasvěťte koncům. Uzavřete veškeré staré spory, vyřiďte své resty a s partnerem udělejte tlustou čáru za vším špatným. Bude to pro vás dobrý krok. V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ačkoli jste chtěli šetřit, budete muset nakoupit mnoho nových věcí. Pokud už teď víte, že to sami nezvládnete, nebojte se říci partnerovi o pomoc. V galerii najdete, na koho se tento týden ještě můžete spolehnout.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy