Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tvrdá lekce pro Agátu. Žilková s ní odmítla strávit Vánoce, Hanychová neskrývala zklamání

Veronika Žilková a Agáta Hanychová promluvily o změnách: Vánoce budou slavit každá zvlášť
Zdroj: se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 6 fotografií
změna

Rodina je pro herečku Veroniku Žilkovou na prvním místě. Tentokrát u ní ale na Štědrý večer dojde k zásadním změnám. Jak prozradila ve streamu na Instagramu Agáty Hanychové, budou se svou nejstarší dcerou slavit letos Vánoce odděleně. 

Vánoce jinak

Herečka Veronika Žilková a její nejstarší dcera Agáta Hanychová jsou si velmi blízké. Dobré rodinné vztahy jsou pro ně vším, pravidelně se navštěvují a každoročně se společně scházejí u štědrovečerní večeře. Letošní rok je ale zlomový a vzhledem k rozrůstající se rodině musela slavná matka s dcerou přistoupit ke kompromisu.

"Stromeček tu máme od Mikuláše, protože letos na Vánoce nebudeme pohromadě," překvapila na Agátině Instagramu její maminka Veronika. "Já budu s velkejma dětma, Cyrilem, Vincentem a Kordulkou, a Agáta bude s malejma dětma, Kryšpínem, Miou a Rozárkou," dodala herečka.

Proč se obě zasloužilé matky rozhodly přistoupit na rozdělení velké rodiny, je nasnadě. "Agáta má pořád pocit, že je to nespravedlivý, ale každá máme tři děti, takže je to spravedlivý na Vánoce," vysvětlila hvězda českých filmů i divadelních pódií. Že se s tím Agáta smířila, potvrdila i v rozhovoru pro eXtra.cz, kde uvedla, že ji maminka zkrátka nepozvala.


Poprvé bez přítele

Vánoce budou jiné nejen pro Agátu s Veronikou, ale i pro osmnáctiletou Kordulu, která bude letos poprvé slavit Ježíška bez svého přítele Damiana, s nímž se před pár měsíci rozešla. Jak se ale ukázalo, sympatická blondýnka si vzala příklad ze své starší sestry a smutek z rozchodu hodila za hlavu.

Přesto se ale do nového vztahu nehrne. "Já určitě vztah nehledám. Myslím si, že je důležité, abych si vzala čas sama pro sebe. Letos maturuji, musím se učit a jsem ráda, že se konečně posunu taky někam dál," řekla nedávno Kordula Stropnická redakci eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy