Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tvardek zhodnotila české rappery: Yzomandias je lyrický pánbůh, tvrdí

+ Dalších 6 fotografií

Mladou influencerku Simonu Tvardek nejde jen tak přehlédnout. Svým osobitým a výstředním stylem se výrazně odlišuje nejen od ostatních tvůrců na sociálních sítích. Právě v tom do jisté míry tkví tajemství jejího úspěchu. Extravagantní nehty nebo kamínky na zubech? Proč ne! Inspiraci čerpá hlavně u zahraničních interpretů, jak prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. Vyjádřila se také k české hudební scéně: rappera Yzomandiase přirovnala k lyrickému Bohovi a v posledním albu Huggo Toxxe našla kus sebe. “Jsem stejná uličnice jako on,” směje se. 

Influencerka Simona Tvardek (18) se ve světě sociálních sítí nepohybuje sice dlouho, ale i tak si dokázala vybudovat zcela jasné místo na předních pozicích. V tuzemském rybníčku patří rozhodně mezi nejvýraznější tvůrce, čemuž dozajista pomohla i její účast v reality show Like House.

Inspirace ze zahraničí

Dokázala získat přízeň mnoha tisíců lidí u televizních obrazovek, kteří ji nakonec dotáhli k absolutnímu vítězství v této reality show, jak jsme informovali. Většinu z nich získala právě svou neobyčejnou osobností, otevřeným vystupováním a tím, že byla zkrátka "Real", jak sama říká v rozhovoru pro eXtra.cz.

Její odlišnost lidi baví, i svým vzhledem totiž jasně vybočuje z davu. Dlouhé extravagantní nehty nebo kamínky na zubech? Žádný problém. "Inspiruju se sebou a všema lidma kolem mě. Můj styl je inspirovaný ženským zahraničním rapem. To jde vidět na nehtech, kamíncích na zubech nebo třeba té ofině. To nosí Rico Nasty, moje oblíbená rapperka, taková alternativní taky," poukazuje.

Největší dopad na ni měl prý zahraniční ženský rap, zmiňuje. Jak ale dodala, ani české tvůrce rozhodně nepřehlíží. "Nejvíc oblíbený interpret je asi Hugo Toxx, ten to dělá strašně dlouho a strašně dobře. To poslední album, v tom se občas vidím, jsem taky taková uličnice. Pak Milion+, ti se hodně rozvinuli, a Yzomandias je pro mě lyrický pánbůh," prozradila.

V rozhovoru se rozpovídala i o průběhu natáčení reality show nebo poruše ADHD, se kterou se potýká. Celý rozhovor ke zhlédnutí v tomto článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy