Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tuhle krásku teď hýčká Vojtěch Vodochodský: Sára ho okouzlila svou přitažlivostí

Vojta se Sárou jsou novým párem českého showbyznysu.
Zdroj: Herminapress.cz/Se souhlasem Sáry Rychlíkové/eXtra.cz- koláž
+ Dalších 7 fotografií
Rozhovor

Představitel Petra Sepéšiho Vojtěch Vodochodský (28) je čerstvě zamilovaný. Jak už redakce eXtra.cz informovala, jeho novou láskou se stala herecká kolegyně Sára Rychlíková (23), která si s ním střihla společnou roli v seriálu O mě se neboj. Tam se také dvojice poznala. Tohle a mnohem víc prozradil sám Vojta na tiskovce TV Nova. 

Po roli Petra Sepéšiho ze seriálu Iveta se Vojtěchovi Vodochodskému pracovní nabídky jen hrnou. Momentálně hraje právníka v seriálu O mě se neboj, který mu přinesl víc, než možná tušil. Na place si totiž našel lásku, herečku Sáru Rychlíkovou, která ho podle jeho slov přímo uchvátila.

Jak se poznali?

Na akci, kde se představovaly různé nadcházející seriály z dílny TV Nova, se redakce eXtra.cz herce zeptala, jak to se Sárou vlastně má. Ten už konečně přestal mlžit a svůj nový vztah potvrdil. "Ano, je to tak. Nerad bych tady o tom rozjel nějakou velkou debatu, ale ano, máme se rádi. Jsme spolu," svěřil se Vodochodský.

Čím ho Sára oslnila?

Na co ho vlastně Sára sbalila? "Humor, inteligence, sexappeal," prozradil. Protože máme období Vánoc, tak jsme se samozřejmě zeptali, jak bude mladý herec trávit tento čas a zda si ho bude užívat po boku své lásky. "Určitě budu trávit Vánoce s rodinou jako každý rok. Většinou kolem 22. prosince se objevím v Hradci a tam zůstávám přes svátky, ale teď myslím, že to nějak se Sárou zkombinujeme," prozradil Vojta.

Vojtěch je synem známého kuchaře Ivana Vodochodského. Předtím s milostnými vztahy neměl moc štěstí. Před Sárou byl Vojtěch hodně viděn ve společnosti Simony Lewandowské. Jako první o čerstvém vztahu se Sárou Rychlíkovou informoval web Super.cz.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy