Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tuhle krásku si hýčká promotér Clashe. Žhavá Denisa Ryndová ukázala nadupaný dekolt v plavkách

Denisa Ryndová se pochlubila svou postavou: Lesy je velice šťastný chlap, že tě má, píší fanoušci
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress/Instagram Denisa Ryndová
+ Dalších 19 fotografií
postava

Denisa Ryndová, přítelkyně promotéra Tomáše Linh Le Syho, oslnila své sledující fotkou z thajské dovolené, na níž ukázala svou vysportovanou postavu a nadupaný dekolt. Společně s partnerem si užívá u moře po vyhraném zápase na galavečeru Clash of the Stars 7.

Denisa Ryndová nedávno zveřejnila na svém Instagramu fotku, která zachycuje momenty z dovolené v Thajsku. Společně se svým partnerem Tomášem, promotérem Clash of the Stars, si užívají pobyt v exotickém prostředí. Na snímku, kterým překvapila své sledující, ukazuje nejen vysportovanou postavu v plavkách, ale také svůj plný dekolt, což přivedlo fanoušky do varu.

Fotka, na které je influencerka u bazénu v plavkách, rychle získala velkou pozornost mužských fanoušků. "Je vidět, že si Lesýček vybral dobře," napsal jeden z fanoušků. "Jsi sexy, Tomáš je velice šťastný chlap, že tě má," dodal další z mužů. Ženské obecenstvo se ale také ozvalo. "Co si budem, je nádherná," napsala fanynka.

Doporučené video: Rozhovor Tomáše s Denisou o divoké party s Karlosem Vémolou.

Výhra nad OnlyFans tvůrkyní

Výlet do Thajska je zasloužený relax po náročné přípravě a zápasu, kterého se influencerka zúčastnila v rámci galavečeru Clash of the Stars 7. Její vítězství nad OnlyFans tvůrkyní Inked Dory bylo naprosto dominantní a do budoucna je jasné, že pro nikoho nebude snadnou kořistí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy