Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krampolova múza Kateřina Bláhová přiznala psychické problémy. Kvůli vztahu s hercem si prošla peklem

+ Dalších 6 fotografií

Herci Kateřina Bláhová (28) a Jiří Krampol (85) nejdříve byli jen filmovými kolegy, později se z nich ale stali také dobří přátelé. A zatímco Krampol se momentálně nachází kvůli svému chatrnému zdraví v nemocnici, Bláhová zašla na udílení hudebních cen Anděl, kde také poskytla redakci eXtra.cz rozhovor. V něm blíže promluvila o tom, jak se Krampol momentálně má a především o tom, jak nepříjemné pro ni bylo, když byla považována za hercovu milenku. 

Jiří Krampol a Kateřina Bláhová si spolu zahráli například ve snímku Stáří není pro sraby. Z hereckých kolegů se posléze stali i přátelé a ačkoliv mnozí mluvili o Bláhové jako o nové Krampolově partnerce, ona to vždy razantně popírala. A dokonce z toho byla nešťastná. 

„Vzniklo to tak, že jsme na oslavu doktorky Ivanky Němečkové přišli spolu. Já jsem teda slušně vychovaný člověk, který staršímu člověku do schodů pomůže a potom se strhla šílená mediální štvanice. Ze začátku to bylo hrozné,“ vzpomínala Bláhová v rozhovoru pro eXtra.cz na udílení hudebních cen Anděl.

Kvůli kauze má psychické problémy

Když celý humbuk vypukl, navalilo se to na mladou herečku jako lavina. "Jiří byl první, komu jsem volala, když ta kauza začala, volala jsem i jeho manažerovi. Moje manažerka se mi také snažila pomoct s celým týmem, protože viděli, že to není dobrý. Samozřejmě nějaké psychické problémy z toho mám, není to příjemné," svěřila se Bláhová. 

Nejhorší pro temperamentní zrzku však nebylo to, co slýchala ze strany veřejnosti na svou osobu, ale to, co musela poslouchat její rodina. "Byla jsem hozená rybička do vody, ale tady nejde tak o mě, ale o rodinu. Táta s dědou za mnou celý život stojí a ono není úplně příjemný, když v práci nebo na ulici slyší věci typu: 'Jo ta vaše dcera, herečka, to je pěkná... No to slovo na K'." říká Bláhová s tím, že si rodina kvůli nevinné pomoci Krampolovi a pár společným fotkám prošla peklem, stejně jako ona sama.

Informace o zdravotním stavu

Dnes se už tyto problémy snaží herečka hodit za hlavu, a tak si sobotní večer užívala plnými doušky na udílení hudebních cen v O2 Universu. V tu samou dobu však Jiří Krampol ležel v Nemocnici na Františku. Tam byl převezen kvůli potížím s ledvinami. Předávkoval se totiž léky na spaní. „Sanitku mi zavolal soused Honza, který se o mě stará. Byl tu s kamarádkou. Byli u mě, já si vzal prášek a půl na spaní a usnul jsem. Jenže jsem byl k neprobuzení. Doktorka řekla, že mě radši odvezou. Ležím na Karláku na ARO, ale za několik dnů mě přemístí do mé domovské Nemocnice Na Františku,“ řekl před pár dny Krampol pro eXtra.cz.

Bláhová je o momentálním zdravotním stavu herce obeznámena, nechala ale na něm, aby se k tomu vyjádřil, jelikož dle svých slov nemá právo něco takového ventilovat bez jeho vědomí. „Nechci o tom moc mluvit, přeci jen nejsem doktor a je to lékařské tajemství. Byla jsem za ním ho navštívit a má se v rámci možností dobře,“ prozradila.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy