Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Třetí porod Agáty Hanychové. Potvrdila přesný termín a odhalila detaily

Influencerka Agáta Hanychová.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
porod

Modelka Agáta Hanychová je na začátku 7. měsíce těhotenství a termín porodu se kvapně blíží. Agáta se však nenechává rozhodit a přípravy na narození miminka nechává na poslední chvíli. “Zabalím si v půlce dubna, až napustím bazén dětem, co tu zůstanou,” prohlásila s humorem na Instagramu. Promluvila i o císařském řezu a své pověrčivosti. 

Čím více se termín porodu Agáty Hanychové blíží, tím víc se množí i dotazy zvědavých fanynek - Agátiných holčiček. Dny a hodiny plynou a do termínu porodu zbývají pouhé dva měsíce. Agáta se ale nenechává rozhodit.

Jako dvojnásobná maminka už zkrátka ví, co ji čeká, a nijak "neplaší". Věci do porodnice si hodlá zabalit přibližně den předem a kufr s sebou rozhodně brát nebude. "Do porodní tašky si vezmu ty šílený vložky, hřeben a to je asi tak všechno," prohlásila s humorem ve svém živém vysílání na Instagramu, ve kterém odpověděla na nejčastější dotazy k miminku. Balit si začne v dubnu, prý hned poté, co doma napustí bazén.

Malá princezna zdědí oblečení po Mie

Před časem modelka odkryla pohlaví miminka. Společně s Jaromírem Soukupem se brzy budou těšit z příchodu malé princezny, holčičky Rozálie. Na velké bláznivé nákupy růžového oblečení a nové výbavičky moc nedojde. Rozárka zdědí oblečení po Mie, kterou Agáta přivedla na svět s Jakubem Prachařem. "Nový oblečení kupovat nebudu, ani žádnou výbavičku, jsem pověrčivá. Věci mám po Mie," nechala se slyšet.

Císařský řez? Agáta má jasno

Agáta odpověděla i na spekulace týkající se císařského řezu. Agáta má jasno. “Císař nechci určitě. Myslím, že je dobrý, aby dítě vyšlo přirozenou cestou," odpověděla. Internetem v posledních dnech kolovaly fámy o tom, že si modelka zaplatila za to, aby rodila císařským řezem.

"Je to už moje třetí těhotenství, takže to tak úplně neprožívám," nechala se slyšet i v nedávném rozhovoru pro eXtra.cz. Promluvila o budoucí rodičovské premiéře se Soukupem a společném bydlení, jak si můžete pustit v náhledovém videu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy