Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Trendy dámské zimní boty do rozmarného počasí

Trendy dámské zimní boty do rozmarného počasí
Zdroj: Rieker

Rozverné zimní počasí umí leckdy potrápit. Ze sněhové pokrývky plynule přejde na oblevu a poté lusknutím prstu třeba na náledí. Proto by v našem botníku měly odpočívat takové boty na zimu, které naše nožky efektivně ochrání. A že jsme to my, ženy, máme na své zimní boty ještě jeden požadavek. Aby byly nejen praktické, ale především trendy. S takovou kombinací proplujete módními nástrahami zimního období s přehledem!

Ideální dámské zimní boty vyžadují pečlivý výběr. Abyste totiž své vysněné boty mohla dávat při procházce zimním počasím na odiv co nejdéle, měla byste věnovat pozornost jejich zateplení. Pro zimomřivé jsou ideální dámské zimní boty s kožíškem, který poskytne nohám správný tepelný komfort. Nejlepší je zateplení z pravé ovčí vlny, která krásně izoluje. Pokud vás čeká výlet mezi závějemi, vyšší zimní boty do sněhu nepustí k vašim nohám žádné studené sněhové nezvané hosty. A jaké zimní boty vynosit?

Kotníkové boty i kozačky se v zimě neztratí!

Mezi oblíbené dámské boty na zimu se bezesporu řadí kozačky. Tyto vysoké boty nazouvejte k legínám, punčochám, slim či skinny džínám a kalhotám. Vyhněte se kalhotám či riflím širokého střihu. Ty by se totiž po zastrčení do kozaček nevzhledně zkrabatily. Dámské kozačky mají všestranné využití a můžete si je vzít jak do práce, tak i na večerní posezení s přáteli či drahou polovičkou.

A co tu máme dál? Dámské zimní kotníkové boty! Tato obuv se těší velké oblibě, jelikož ji můžete nosit k většině vašeho šatníku. Ať už to jsou džíny různých střihů či šaty, tato zimní obuv bude k vašemu outfitu pasovat. Širší rifle můžete nad kotníkové boty vyhrnout, případně je přes boty nechat volně.

Které barvy letí?

Různé barevné kombinace mohou vytvořit zábavné outfity. Při kombinování barev však mějte na paměti pravidlo tří. Nekombinujte více než tři barvy na jeden outfit. Přehršel barev pak způsobí chaos, a to nechceme.

Dámské zimní boty černé barvy nikdy nezklamou. Slaďte je s karmínovým kabátkem a černou kabelkou a budete nepřehlédnutelná! Tyto dámské boty na zimu vytvoří originální a zábavnou kombinaci také s růžovou barvou. Nebojte se tedy i této možnosti.

Trendy dámské zimní boty do rozmarného počasí


Trendy barvou roku 2024 je broskvová, a tak si poskládejte outfit třeba s tímto jemným odstínem. Kalhoty, svetr či doplňky v této stylové barvě doladí béžové zimní boty. Toto jemné, avšak poutavé spojení vynese o nějakou tu dávku obdivných pohledů navíc!

Vybavte se do chladného počasí a prohlédněte si nabídku na Rieker-eshop.cz, kde si můžete pořídit nejen kvalitní, stylové a teplé zimní boty, ale seženete také výbavu na následující sezóny!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy