Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tragická smrt krásné Miss USA: Rozloučila se na Instagramu a skočila z okna

Miss USA Cheslie Kryst se zabila: Skočila z mrakodrapu
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
tragédie

V neděli ráno se New Yorkem rozšířila tragická zpráva. Jak uvedli zahraniční zdroje, nádherná Miss USA 2019 Cheslie Kryst (30) spáchala sebevraždu skokem z mrakodrapu. Jen pár chvil před smrtí ještě napsala na Instagram vzkaz. Že je to ale poslední příspěvek, to její fanoušci, přátelé ani rodina netušili. 

Smutný konec

Americká miss Cheslie Kryst měla zdánlivě všechno, o čem běžní smrtelníci jenom sní. Byla mladá, krásná, chytrá, bohatá... Jenže když máte trápení a vaši duši pohlcuje temnota, ani sebevětší luxus a pracovní úspěchy vám nepřinesou štěstí. To se bohužel stalo i Cheslie, která se k zármutku všech rozhodla vyřešit své vnitřní problémy odchodem z tohoto světa.

Americká televizní moderátorka a modelka byla předposlední lednový den nalezena mrtvá na chodníku před domem, kde bydlela. Podle webu New York Post se třicetiletá právnička s největší pravděpodobností rozhodla spáchat sebevraždu skokem z šedesátiposchoďového mrakodrapu na 42. ulici v New Yorku.

Krásná Miss USA 2019 byla údajně naposledy viděna den před tragédií na terase ve 29. patře domu. Pár hodin před osudným skokem napsala Kryst na svůj Instagram: „Nechť vám dnešek přinese pokoj a mír.“

Poslední vzkaz

Jak uvádějí zahraniční zdroje, měla policie při prohlídce jejího bytu najít vzkaz adresovaný matce s tím, že jí odkazuje všechen svůj majetek. Avšak jaké problémy měla a proč se je rozhodla řešit tak radikálně, to v dopise nestálo a ani nic dalšího, co by záhadu objasnilo, kriminalisté zatím nenašli.

"Nebyla jen nádherná, ale také chytrá. Byla právničkou,“ cituje deník New York Post zdroj od policie. „Měla život, který jí mnozí záviděli. Je to velmi smutné,“ dodal.

Zdrcená rodina mladé ženy ve svém prohlášení uvedla:. „Zdrcení a s hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřela naše milovaná Cheslie. Její aura inspirovala lidi po celém světě svou krásou a silou. Byla starostlivá, milující, ráda se smála. Cheslie ztělesňovala lásku a sloužila druhým, ať už prací právničky bojující za sociální spravedlnost, nebo jako Miss USA a přispěvatelka pořadu Extra.“

„Ale především jako dcera, sestra, kamarádka a kolegyně. Její vliv bude pokračovat dál,“ dodali blízcí s prosbou o respektování soukromí truchlící rodiny.



Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy