Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel na dně. Influencerka přišla o vytoužené miminko. Promluvila o potratu

+ Další 4 fotografie

Vztah Adély Pulcové alias Shopaholicadel a Jana Kulase nebyl vždy zrovna tím nejlepším příkladem idylické, harmonické lásky. Drsným hádkám, nadávkám a ponižování je nyní prý však konec. Nejen o tom se pár rozpovídal v rozhovoru pro eXtra.cz. Když už se zdálo, že je vše zalité sluncem, Adélu s Honzou zasáhla smutná zpráva. "Je to pro mě těžké, ale před třemi týdny jsem potratila," svěřila se influencerka. 

Bizarní influencerka Shopaholicadel, vlastním jménem Adéla Pulcová, a její snoubenec Jan Kulas prožívají nelehké období. Jak se pár opakovaně nechal slyšet i na sociálních sítích, již několik měsíců sní o založení rodiny. Influencerce se ale údajně nedařilo přijít do jiného stavu. Když pak svitla naděje, rázem přišla smutná zpráva.


Shopaholicadel přišla o miminko

"Je to čerstvé. Je to pro mě těžké, ale já jsem před třemi měsíci potratila," svěřila se Adéla v rozhovoru pro eXtra.cz se slzami v očích. Miminko mělo přijít na svět poté, co by se pár přestěhoval do nového bydlení, které se momentálně snaží najít.

Ztráta miminka přišla ve chvíli, kdy se zdálo, že v dosud tak trochu "italském" vztahu Adély a Honzy je vše znovu zalité sluncem. Dvojice se totiž snaží vyhýbat hádkám nebo ponižování sebe navzájem, čehož byli nejednou svědky i samotní fanoušci. "Hádky jsou furt, ale už je to klidnější. Já jsem Honzovi koupila herní notebook, takže on je spokojenej. Vždy ho nechám třeba 3 hodiny streamovat, nelezu mu do toho pokoje a pak je klid," zmínila také Adéla. Rozhovor nám poskytla společně i právě se snoubencem. Pár jsme zastihli na tiskové konferenci organizace Red Face, u níž čeká Honzu premiéra v kleci.

Shopaholicadel a její Honzík jako Spider-Man

"Rozhodl jsem se kvůli lidem, aby neříkali, že mi Áďa něco zakazuje. Organizace Red Face mi pomohla vybrat soupeře," rozpovídal se Honza o pozadí zápasu. Celý rozhovor si můžete přehrát v náhledovém videu. Na tiskovku dorazil v převleku Spider-Mana a na pódiu se dostal i do potyčky, kterou vyvolal jeho soupeř.

Když to viděla Honzova láska, málem se neudržela. "Já jsem se chtěla zvednout. Chytla jsem takovýho rapláka, že jsem se musela držet. Chtěla jsem mu tam jít fakt natáhnout, že bych ho hodila tady o ten stůl," zareagovala na incident Adéla, která svého Honzu podporovala z první řady.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy