Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tomáš Magnusek ladí formu na Bastardy: Poté, co se proměnil k nepoznání, opět přibral

Tomáš Magnusek opět přibral několik kilo navíc.
Zdroj: Se souhlasem Tomáš Magnuska/Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Váha

Tomáše Magnuska si většina tuzemských diváků nejspíš pamatuje jako morbidně obézního učitele ze série Bastardi. Leckoho pak překvapila jeho proměna, když se ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce objevil o desítky kilogramů lehčí. Rázem z něj byl jiný člověk. Jak to ale nyní vypadá, Magnusek pomalu přibírá kila zpátky, jako v době, kdy natočil první Bastardy. Letos přitom míří do kin jejich čtvrtý díl. 

Tomáš Magnusek prodělal jednu z největších proměn českého showbyznysu. Během natáčení trilogie Bastardi se jeho váha vyšplhala téměř až na neuvěřitelných 180 kilogramů. Pro role ve filmech jako Jedlíci aneb Sto kilo lásky to nejspíš přišlo vhod, ale v normálním životě to tak prospěšné nebylo.

Zejména když přišla pandemie a koronavirus mimo jiné ohrožoval nejvíc obézní skupinu lidí. "Je mi jasné, že v dnešní době, kdybych onemocněl covidem, tak jako obézní člověk bych byl extrémně rizikový, i když mi ještě nebylo čtyřicet. Udělal jsem to hlavně ze zdravotních důvodů, že jsem si prostě řekl, že zhubnout musím, a za tím cílem jsem šel," řekl před časem Magnusek pro Super.

Zhubl skoro metrák

Nakonec na sobě dokázal zapracovat a shodil neuvřitelných 75 kilogramů. Ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) se po boku Jakuba Štáfka a Štěpána Kozuba objevil jako úplně nový člověk. Rázem mu to slušelo, a nejen to, svým výkonem si dokonce zasloužil pochvalu od kritiky.

Jenže uplynul rok a Magnuskova kila šla opět výrazně nahoru. Těžko říct, zda je to tím, že opět usedl na režisérskou sesli a natočil čtvrtý díl Bastardů, který má jít letos do kin, ale zdá se, že nabírá svou starou formu. Alespoň to tak vypadá ze stories, jež zveřejnil na Instagramu.

Magnusek se v nich nechal zvěčnit při výpravě na kola, údajně dle jeho slov po dvaceti letech. Na záběrech je patrné opět se rýsující břicho, které vyplnilo celé triko, a podobně narostlo i pozadí. Tak snad je to jen chvilkový výkyv, jelikož mnoho expertů soudí, že v zimě přijde další vlna covidu. A jak řekl sám herec a režisér, obézní lidé čelí největšímu riziku.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy