Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tomáš Horna upřímně: O rozchodu s Monikou Absolonovou, dluzích a myšlenkách na smrt

Tomáš Horna by mohl začít psát pohádky. Protože to co jsme doposud věděli o jeho životě by jen tak někdo nevymyslel. Bude Monika jeho novy sponzor? Jako býval její táta, při tvorbě její kariéry? Teď se teprve uvidí jakou mají peníze moc.
Zdroj: profimedia
+ Další 2 fotografie
zpověď

Zpěvačka Monika Absolonová (44) promluvila před pěti týdny o rozchodu s otcem svých dvou synů, hokejistou Tomášem Hornou (44). Bolavý rozchod přiznala na sociálních sítích, kde také prozradila, že ji překvapilo, co jí dělal za zády, a že je ráda, že vztah skončil. Nyní se pro web Bez frází rozhodl svěřit i sám Tomáš Horna, který promluvil nejen o milionových dluzích, ale také o pobytu v psychiatrické léčebně a nejhorších myšlenkách.


"Protože nemám úplně energii něco tajit, chtěla bych vám říct, že jsme se s Tomášem rozešli. Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život," uvedla zpěvačka Monika Absolonová na svých sociálních sítích na prvního máje. Později se s fanoušky podělila o více detailů, přesto nechce otce svých dětí jakkoliv hanit. "S každou informací o tom, co mi dělal Tomáš za zády, a dozvídám se každý den nové a nové věci, přichází úleva, že už spolu nejsme," přiznala o několik dní později.

Postupem času se začali objevovat kostlivci Tomáše Horny, a to v podobě milionových dluhů, o kterých se rozhodl promluvit pro web Bez frází.

"Bylo mi vážně mizerně. Stalo se, že jsem i seděl na střídačce při zápase, a místo abych byl vtažený do hry, problesklo mi hlavou, co mě čeká další dny. Musím donést další splátku. Někde si zase půjčit, abych na ni vůbec měl," uvádí hned na úvod ve své zpovědi, kde prozradil, jak se do milionových dluhů zamotal.

"Spoluhráč mi takhle jednou mezi řečí povídá, že potřebuje pomoct. Jestli bych mu neručil za půjčku. Jasně, proč ne. Neváhal jsem ani vteřinu. U něj doma mi všechno vysvětlil. Že je to na barák, který stavěl, a protože už si půjčoval poněkolikáté a nebylo to zrovna v bance, potřeboval někoho, kdo svým podpisem riskantní půjčku zajistí. Šlo o sedm set tisíc. Vydělávali jsme dvě stě pade, proč bych se měl s nějakýma sedmi stovkama trápit?" prozradil Horna. Jméno svého tehdejšího hokejového spoluhráče neuveřejnil.

Tomáš Horna lítal na obláčku, démon se přitom postupně dral ven

"Vůbec jsem nepochyboval, jestli nedělám něco špatného. Ani jsem to nečetl. Prostě jsem kamarádovi podepsal, co chtěl, a víc jsem se nestaral. Měl jsem tehdy pocit, že život je přece jednoduchej. Přispěla k tomu i mladičká přítelkyně, kvůli níž jsem zrovna odešel od rodiny. Lítal jsem na obláčku absolutní bezstarostnosti. Vůbec jsem netušil, že existuje někdo, komu se říká lichvář. A už vůbec bych nepředpokládal, že za rok zjistím, že ten spoluhráč nic neplatí, takže jeho dluh jde za mnou. Začaly telefonáty a požadavky na urychlené splacení, samozřejmě napumpované o nesmyslné úroky," Úroky rostly a Horna se snažil splácet půjčku dalšími půjčkami, potvrzení si nevyžádal a žil od výplaty k výplatě.

"Ze sedmi set tisíc se postupně stal dluh v řádu milionů. Tehdy to vygradovalo, úplně mě to vcuclo. Neměl jsem nic, jen spoustu dluhů ze všech stran, které jsem splácel tak, že jsem si na ně zase půjčoval jinde. Hledal jsem, čeho se chytit. Věřil jsem všemožným – v uvozovkách – zaručeným investicím, při nichž mě nakonec taky ojebali. To byl případ třeba i babiččina baráku," uvedl informaci, jak to skutečně bylo s babiččiným domem.

Psychiatrická léčebna: Napadaly mě nejhorší věci

"Všechno dospělo do stavu, kdy jsem se jednoho dne odhodlal, spolkl poslední kousky hrdosti a došel do nemocnice. Všudypřítomný stres mě definitivně dohnal a já se zhroutil. Napadaly mě i nejhorší věci. Že se prostě zabiju a bude klid. Neviděl jsem lepší východisko, a navíc mě šíleně trápilo, že i proto, že žiju se známou zpěvačkou, se všechno propálí veřejně. Lidé, jimž jsem dlužil, přesně tímhle vyhrožovali. Proto když moje myšlenky utekly k nejhoršímu, zvláštně se mi ulevilo," promluvil o nelehké době Horna, jenž si pobyl týden v psychiatrické léčebně a pobyt mu velmi psychicky pomohl.

"Měl jsem v nemocnici pohodu, dostával jsem prášky a konečně jsem se vyspal. Paní terapeutka, s níž jsem o všem pravidelně mluvil, mi vrátila sebevědomí. Vykládal jsem jí, že mi připadá, jak nic neumím a nic jsem nedokázal, a ona mě přesvědčila, že toho mám ve svém věku za sebou tolik, že mi moji vrstevníci můžou závidět," zavzpomínal expartner Moniky Absolonové.

"I když náš vztah s Monikou skončil, máme spolu dva krásné kluky. Z předchozího manželství mám i zrovna tak krásnou dceru. Oni tři jsou to, pro co žiju. Kdybych tehdy před lety sáhnul k nejhoršímu, sice bych možná vyřešil svoje problémy, ale nebyl bych u toho, jak moje děti rostou a poznávají svět. Podělal bych jim život. To by teprve byl ten pravý průšvih," dodal.




Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy