Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

To je krrrrása, milánkové: Dan Nekonečný má konečně důstojný slunečný hrob, jeho lásky plakaly

Láska Zuzana, farář a Tereza Kardovy uložili urnu Dana Nekonečného do krásného hrobu.
Zdroj: eXtra.cz/Martin Procházka
+ Dalších 7 fotografií
DOJEMNÉ

Nekorunovaný král rozkoše, zpěvák Dan Nekonečný (†52), se 28 měsíců po smrti dočkal důstojného posledního místa odpočinku. Životní láska Zuzana Kardová s dcerou Terezkou, kterou měl jako vlastní, mu ho zařídily hned vedle Karla Gotta a Evy Pilarové. A i když je pozlacený, nejde o nic nevkusného.

Dan Nekonečný odpočívá ve zlatě

Zuzana Kardová s dcerou se v úterý po poledni sešly na hřbitově na pražských Malvazinkách, aby zde za doprovodu konejšivých slov faráře uložily zlatavou urnu Dana Nekonečného.

„Bylo to dojemné. Daníček sice zemřel už před nějakou dobou, ale pořád mě to bolí. Myslím na něj denně,“ řekla eXtra.cz se slzami v očích životní láska umělce, která vymyslela vkusný náhrobek se sluncem, fotografií zesnulého a pozlacenými nápisy.

Opora vdovci Evy Pilarové

„Původně jsem ho chtěla do hrobu uložit na jeho nedávné nedožité pětapadesátiny, ale náhrobek ještě nebyl připravený a pan farář měl čas také až později. Ale důležité je, že už je to hotové,“ říká Zuzana.

Budu sem za ním často chodit. Už takhle sem s kamarádem Honzíkem Kolomazníkem, vdovcem po Evě Pilarové, chodíme třikrát týdně, tak budeme mít dva důvody,“ dodala Kardová.

Její dcera Tereza pak nevlastnímu tátovi, kterého zbožňovala, protože ji vychoval, dala do hrobu na památku havajský květinový věnec.

Dan Nekonečný zemřel 23. března 2019 na následky infarktu. Druhá pitva pak ukázala také neléčený vysoký krevní tlak.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy