Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

To byl zase týden 05: Babiš bojuje proti zdražování a varuje důchodce před narukováním

Je tady další týden a s ním i další díl satirického pořadu To byl zase týden. Geniální imitátor Petr Jablonský tentokrát vystoupil v podobě bývalého premiéra České republiky Andreje Babiše. Na své tradiční tiskové konferenci svolané po návratu z parlamentu informoval, čím ho naši politici opět "namíchli". Na celé video se můžete podívat v náhledovém videu.

Fialovo zdražování

Známý imitátor Petr Jablonský se ve svém pravidelném pořadu To byl zase týden "oblékl" do kůže expremiéra Andreje Babiše a svolal tiskovou konfereci během které promluvil k lidem, svým fanouškům a obdivovatelům. Jako první věnoval pár slov zdražování, které komplikuje život českým důchodcům a za které nemůže nikdo jiný než Fialova vláda.

"Týden jsem nespal, abych bojoval za naše důchodce a sociální vláda pana Fiale nechce valorizovat te důchody v době, kdy nám důchodcům všetko zdražilo," odstartoval svou tiskovku Babiš. "Například moje oblíbené bublinke Don Pérignon zdražilo o padesát korun a stojí už 6 tisíc jedna lahev a nebo kabelka Louis Vuitton zdražila o tisíc korun, na 87 tisíc korun. Takže je potřeba proti tomu bojovat," vyzval své voliče expremiér.

Důchodci do války

Dále se Jablonský coby Andrej Babiš věnoval otázce možné 3. světové války a boji za mír. Před časem totiž uvedl, že by bylo hrozné, kdyby NATO napadlo Polsko. "Ano, to by bylo hrozné. A co třeba keby Čína napadla Brazíli?" Položil řečnickou otázku, na kterou si ihned sám odpověděl. "Víte co bysem udělal? Já bysem jim řekl, že já chci mít," přišel Babiš s jasným řešením.

"Já nechcem vyhrožovať, ale já buděm bojovat za to, abychom tam nikoho neposílali. A Fiala s Pavlem by tam samozřejmě nejraději poslali naše důchodce, naše důchodce ožebračené," hrozil expremiér.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy