Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tiktokerka (23) zemřela při pádu ze střechy. Chtěla natočit západ slunce

Smrt influencerky: Zemřela při natáčení západu slunce
Zdroj: Pixabay
tragédie

Třiadvacetiletá turecká hvězda sociální sítě TikTok Kubra Dogan zrovna zachytávala západ slunce nad Istanbulem se svou 16letou sestřenicí Helen, když se pod ní podle serveru sportskeeda.com podlomila střešní krytina. Dívka byla na místě mrtvá.

Tiktokerka Kubra Dogan se vypravila při západu slunce se svou šestnáctiletou sestřenicí zachytit unikátní atmosféru na střechy istanbulských domů. Tento nápad se jí bohužel stal osudným, když se pod ní prolomila střešní krytina.

Podle listu The Daily Star dívka spadla 50 metrů hluboko a na místě zemřela. Když se Dogan zřítila, její sestřenice spěchala informovat svou rodinu a zavolala na místo zdravotníky. Ti už však dívku bohužel zachránit nemohli.

Rodina Dogan se po tragédii chystá žalovat dodavatele střešních krytin. "Mohou za to dodavatelé. Jakmile dívka položila nohu na střechu, zlomila se a spadla na zem z 9. patra,“ uvedl k tomu její strýc. Vyšetřování nehody stále probíhá. Tělo Dogan čeká na pitevní zprávu, než bude předáno její rodině.

Není to poprvé, co se mladí lidé pokoušeli nahrávat riskantní videa pro TikTok a skončilo to špatně. Zdá se, že uživatelé jsou ochotni udělat cokoli, aby se proslavili na platformě pro sdílení videí. Sedmnáctiletý teenager se v roce 2020 zadusil poté, co mu přivázali igelitový sáček na hlavu. Uživatelé TikToku se také setkali se smrtí při natáčení nebezpečných manévrů v autech, které vedly k převrácení a nakonec i k havárii vozidel.



Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy