Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tichý odchod Marcely Augustové z Událostí, komentářů: Přiměly ji k tomu vážné důvody

Marcela Augustová skončila na ČT.
Zdroj: herminapress
+ Další 2 fotografie
Odchod

Marcela Augustová (57) byla jednou ze stálic a dominantních tváří večerních Událostí, komentářů v České televizi. Dění kolem moderátora Marka Wollnera, Nory Fridrichové a následně i Jakuba Železného však zapříčinilo, že si téměř nikdo nevšiml, že z večerní relace Augustová zmizela. Blesk zjistil, co stálo za jejím odchodem.

Události, komentáře v České televizi moderovala Marcela Augustová dlouhé roky. V prosinci však z večerní relace odešla. „Z týmu Událostí, komentářů kromě Daniely Písařovicové, která tam také skončila, odešla ještě Marcela Augustová - vzhledem k rodinnému zázemí a k pracovnímu nasazení,“ uvedl ředitel České televize Petr Dvořák pro Blesk.

Místo ní nasadili do relace Barboru Kroužkovou (49). Sama Augustová následně Blesku potvrdila Dvořákova slova a doplnila, že o odchodu spolu mluvili již během loňského podzimu a momentálně se věnuje hlavně Událostem.

Odpočinek neplánuje

V kruzích se spekuluje o tom, že je Augustová unavená a chce trávit čas s rodinou. Kolegové se proto bojí, aby úplně neodešla z České televize. Marcela je unavená, máme za sebou všichni náročné roky. Covid, volby, válka... Máme strach, aby neodešla z Událostí úplně. Miluje svou rodinu a chce se jí maximálně věnovat,“ prozradil nejmenovaný zdroj. Tomu se ale moderátorka brání a říká, že odpočinek rozhodně ještě neplánuje.

Její odchod zastínily kauzy posledních měsíců, které se v České televizi odehrávají. Nejdříve to byl Marek Wollner, který byl obviněn ze šikany a nakonec z pořadu Reportéři odešel, a následně Nora Fridrichová, která se také měla dopustit šikany na svých podřízených. Podle komise se však šikany nedopustila, jak v březnu informoval iRozhlas. Následně se strhla mediální mela i kolem moderátora Jakuba Železného, který byl natočen při hádce se strážníky.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy