Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tereza Mátlová propálila vážnou nemoc dcery: Od mámy je to podraz, zuří Emily

Operní pěvkyně Tereza Mátlová.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
nemoc

Sopranistka Tereza Mátlová překvapila zprávou, že její dcera Emily Janečková trpí nevyléčitelnou nemocí. Informaci o tom, že patnáctiletá slečna má Crohnovu chorobu, poskytla její matka webu Super.cz. Emily ale matčina veřejná slova vzala jako ránu přímo na solar.

Emily má vážnou nemoc

Operní pěvkyně Tereza Mátlová si před nedávnem posteskla, že její dceři Emily diagnostikovali nevyléčitelnou Crohnovu chorobu. "Je to nečekané, poslední dva měsíce byly velmi složité. Každá matka si přeje hlavně zdraví svých dětí, nejhorší období bylo, když jsme nevěděli, co jí je. Nevěděla jsem, jak jí pomoci, hledala jsem příčiny. Nyní už známe příčinu jejích problémů a můžeme se tomu postavit čelem," řekla Mátlová Super.cz o zdravotním stavu Emily, jejímž tatínkem je hudební producent František Janeček.

"Byla jsem na tom tak špatně, že mě nakonec 29. května hospitalizovali v Motole. Strávila jsem tam deset dní. Nejdřív mi zjistili na sonu, že mám zánět ve střevu, nakonec mi zjistili Crohnovu chorobu. Neexistuje na ni lék, je to na doživotí," citoval Super.cz slova statečné dívky s tím, že je obdivuhodné, že o své nemoci dokáže takto otevřeně mluvit.

Máma neměla nic říkat

Jenže jak se ukázalo, všechno je tak trošku jinak a slova Mátlové zaskočila nejen Františka Janečka, ale i samotnou jejich ratolest. Ta maminčino veřejné prohlášení označila za vyložený podraz na její osobu. „Nevím, proč to máma udělala. Je to od ní podraz!“ řekla pro Blesk.cz šokovaná Emily.

„Tu informaci jsem si dala na svůj soukromý profil pouze jako informaci pro svou rodinu a přátele. A máma ji bez mého vědomí dala médiím. Beru to jako podraz,“ dodala viditelně rozladěná dcera známé sopranistky. K jednání své expartnerky se Blesku vyjádřil i Janeček, který její slova označil za necitlivá a netaktní vůči soukromí vlastního dítěte.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy