Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tereza Kostková o krachu manželství s Kracikem: Rozvod nás bolel, říká a promluvila o vztahu syna s tatínkem

Tereza Kostková promluvila o krachu manželství s Petrem Kracikem: Bolelo to, přiznala
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
Zpověď

Herečka Tereza Kostková (46) se po letech rozhodla odkrýt svou třináctou komnatu. Před lety se rozvedla s režisérem Petrem Kracikem (64) a až nyní pro iDnes prozradila, co řekla svému synovi o jejich odloučení.

Za režiséra Petra Kracika se herečka Tereza Kostková vdala v roce 2006. Manželství jim vydrželo do roku 2015, ovšem trhliny měli ve vztahu již dlouho.

Odejít od sebe nechtěli kvůli společnému synovi Antonínovi (15). „Oba nás s Petrem rozchod bolel a oba jsme chtěli, aby nebolel našeho Toníka. To, co bylo mezi námi, nesouviselo s naším rodičovstvím,“ nechala se slyšet s odstupem let pro iDnes.

O svém bývalém nemluví špatně

Zároveň přiznala, že o svém muži před synem nikdy křivě nemluvila. „Připadá mi to hanebné. Vždyť je to partner, kterého jsem si vybrala, se kterým mám dítě, tak přece nemůžu ty společné roky spláchnout, hodit do koše. Tím bych spláchla i sama sebe,“ dodala Kostková.

Když se Antonín začal svých rodičů ptát, proč se rozvedli, začala mu to Kostková vysvětlovat různými způsoby. „Snažila jsem se, aby pochopil, že když nám s jeho otcem něco nevyhovovalo, v žádném případě to neznamená, že jeho táta je špatný, nebo že by měl být špatný jejich vztah. A velmi si vážím toho, že mají vztah hezký,“ dodala vždy usměvavá herečka.

Tajný obřad

V současnosti žije Tereza Kostková s hercem Jakubem Nvotou, jehož si vzala v roce 2018 během utajovaného obřadu. Na úřadě si následně nechala změnit jméno na Tereza Nvotová Kostková, jak napsal Blesk.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy