Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tereza Hlůšková zpražila hejtry: Nechtějte, abych se do vás navezla já, vzkázala

Tereza Hlůšková už je z Pákistánu doma.
Zdroj: Se souhlasem T. Hlůšková
+ Další 4 fotografie
psychické problémy

Bývalá trestankyně Tereza Hlůšková (26) sice působí jako blondýnka, která neumí do pěti počítat, ale v jejím případě zdání klame. Léta strávená v pákistánském kriminále ji zocelila na několik životů dopředu a rozhodně se neřadí k ženám, které na sobě nechají štípat dříví, naopak umí se ozvat, když se jí něco nelíbí. Tentokrát se prostřednictvím Instastories na svém Instagramu pustila do haterů, kteří ji bombardují nenávistnými zprávami. 

Není z kamene

Tereza Hlůšková si odseděla drsné čtyři roky v pákistánském vězení. I přes to, že prožila něco, z čeho by ne každý vyšel nepoznamenán, se i ona na svém Instagramu potýká s řadou negativních reakcí a urážlivých komentářů a zpráv.

I když se učí házet štěkání haterů za hlavu, občas přeteče míra její trpělivosti a napíše pěkně od plic, co si o tom všem myslí. Na rozdíl od valného množství lidí umí otevřeně mluvit o svých pocitech a přiznat, že není z kamene a některé urážky se jí hluboce dotknou, a co hůř, způsobují jí psychické problémy.

"Nepište mi, že jsem až moc umělá, blonďatá atd.," napsala Tereza do svých Instastories se slovy, že ani jí by nedělal problém začít se do svých haterů navážet. "Jak by se vám líbilo dostat zprávu typu 'jsi tlustá' nebo 'umyj si vlasy'," otázala se followerů, kteří v případě svých komentářů nemají zcela čisté svědomí.

Vzkaz haterům

"Nedělejte to, co byste sami neunesli. Na psychice člověka to fakt nepřidá," dodala a své vyjádření zakončila slovem Amen a otevřeně tím přiznala, že to, že strávila řadu let za mřížemi, neznamená, že se od její duše jakékoliv zlo odrazí jako hopík od země.

Hlůšková se po svém návratu zpět do rodného města konečně oklepala a začala žít opět život ženy, která o sebe dbá, k čemuž samozřejmě patří návrat k oblíbené barvě vlasů, stylu oblékání, líčení a úpravě nehtů. Brzy se jí také podařilo najít, jak informovala eXtra.cz, zalíbení v urostlém fotbalistovi Mariánu Kovářovi. Lásku k útočníkovi FC Slovácko už přiznala i na sociálních sítích, když zveřejnila fotografii zamilované líbačky na balkoně.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy