Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ten výraz mluví za vše: Reakce Nicole Kidman na oscarovou facku baví internet

Reakce Nicole Kidman obletěla svět.
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
reakce

Zasloužená facka vlepená oscarovým hercem Willem Smithem (53) komiku Chrisi Rockovi (57) během udílení Oscarů obletěla celý svět. Stejně jako vyjevená reakce herečky Nicole Kidman (54), která byla svědkyní facky přímo z první řady a jíž doslova spadla brada. Další reakce na událost přinesly sociální sítě.

Kdyby komik Chris Rock tušil, co bude následovat po žertíku o manželce Willa Smithe herečce Jade Pinkett Smith, moderování Oscarů by určitě raději odmítl.

Známý komik si dělal legraci z řady hostů, Jade ovšem přirovnal k Demi Moore ze snímku G. I. Jane (1997), v němž měla oholenou hlavu stejně jako manželka Smithe. Ta ovšem trpí alopecií a účes si nemohla vybrat dobrovolně.

Reakce Nicol Kidman baví svět

Nejen Jade, ale také herce Willa Smithe slova komika ranila a rozhodl se jednat. V přímém přenosu vlepil Chrisovi pořádnou facku, divže se mu neprotočila hlava o 360 stupňů. Hosté v sále neskrývali zděšení a šok. O nejvtipnější výraz se postarala herečka Nicole Kidman, která si facku "vychutnala" přímo z první řady a doslova jí spadla čelist.

Diváci, ale také hosté nejprve nevěděli, zda se jedná o fór, nebo byla facka skutečná. Pravdu pochopili až v momentě, kdy viditelně rozezlený Will Smith se posadil zpět na místo a Chrise Rocka ještě seřval. "Neber si jméno mé ženy do své za*rané huby!"

Will Smith si pro sebe ukradl celý večer, stal se totiž také nejlepším hercem v hlavní roli. V děkovném proslovu se omluvil americké filmové akademii a vyjádřil naději, že ho pozve na udílení zlatých sošek i příští rok.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy