Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha (1957) v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa.
V pořadu porovnává současnou gastronomii s tou, kterou sám zažil.
Premiéra: 2. května 2022 na TV Prima
Obsah pořadu Jak to bylo, šéfe?
Jak se vařilo před lety a jak dnes? Díky této sérii mohou diváci nahlédnou pod historické pokličky série Ano, šéfe! spolu s inovativním přístupem současných hvězd světového gastronomického nebe v Česku.
V každém díle Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Během přípravy menu se společně s hostiteli vrátí k výrazným a charakteristickým situacím z cyklu Ano, šéfe!, které mají přímou souvislost s tématem dílu a zvolenou národní kuchyní. A to nejen formou vyprávění, ale také konkrétních ukázek.
Jejich prostřednictvím se divák dozví nejen „drby“ z natáčení, ale rovněž budou odhaleny časté nešvary, které se objevují v českém pojetí předmětné kuchyně. Nebudou tedy chybět oblíbená „bulvární“ témata, ale také notná dávka inspirace.
Jestliže chce člověk zjistit, jak se u nás změnila gastronomie za posledních 13 let, tohle je pořad přesně pro něj.
Ve velkém stylu se vaří v premiéře každé pondělí večer, repríza proběhne následnou neděli dopoledne.