Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotná Zuzana Plačková zapózovala nahá: Potetované bříško ukázala v celé své kráse

Zuzana Plačková se ukázala v celé své kráse.
Zdroj: Se souhlasem Zuzana Plačková
+ Dalších 6 fotografií
těhotenství

Slovenská influencerka a hvězda Hotelu Paradise Zuzana Plačková (30) před pár měsíci oznámila, že čeká se svým manželem Reném miminko. Období těhotenství si skrze snímky pravidelně zaznamenává, tentokrát si na památku pořídila i fotografii, na které pózuje zcela nahá a své fanoušky o tento božský pohled na sociálních sítích neochudila. Podívejte se, jak Zuzaně těhotenství sluší. 

"Co je moc, to je moc. Miluji to krásné bříško," uvedla slovenská influencerka Zuzana Plačková na svých sociálních sítích ke snímku, na kterém pózuje v rouše Evině a raduje se z těhotenství. Vysněné miminko čeká Zuzana se svým životním partnerem, manželem Reném Strauszem, který se na roli rodiče také velmi těší. "To nejkrásnější, co se nám v životě mohlo stát. Naše dlouho vytoužené," uvedla Slovenka poté, co oznámila těhotenství.

Čo je veľa to je veľa 😅 Milujem to bruško krásne ❤️🤰🏻 #pregnat

Posted by Zuzana Plačková on Thursday, 26 May 2022

Holčička, nebo chlapeček?

Zuzana Strausz Plačková oznámila těhotenství začátkem února. Avšak zda nosí pod srdcem holčičku nebo chlapečka, světu zatím pár neprozradil. Zda si tuhle informaci nechají pro sebe, či se o ni podělí s fanoušky, je otázkou. Avšak je jisté, že se manželé neochudí o baby shower, která bude zajisté velkolepou záležitostí.

Kauza

Zuzana s Reném si za dobu svého vztahu prošli i náročným obdobím. Oba byli společně s dalšími 13 osobami v září loňského roku zadrženi policií. Skupinka čelila podezření z účasti v organizované skupině, která měla obchodovat s drogami. Kauza má nakonec šťastnou dohru. Společně se svým manželem Reném byli letos v květnu zproštěni obžaloby! Uvedla to mj. televize Markíza. "Byly to jen laciné konspirace a hoaxy," vyjádřila se influencerka k celé kauze.

Kvůli policejnímu vyšetřování se ale od Zuzany odvrátilo mnoho firem, se kterými spolupracovala. Přidala se k nim i řada "přátel", kteří s celou událostí nechtěli mít nic společného. K tomu se nyní, po zproštění obžaloby, influencerka se slzami v očích vyjádřila na svém Instagramu.

"Odpouštím vám za všechny ty hnusné řeči a konspirace, které jste nám v posledních měsících věnovali. Na nikoho se nehněvám, alespoň se lidi ukázali. Děkuji, že na Slovensku ještě existuje spravedlivost, ve kterou jsem celý čas věřila," napsala. "Děkuji těm, kteří při nás stáli a věřili nám," dodala. Mezi ně patřil třeba rapper Rytmus se svojí manželkou Jasminou Alagič.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy