Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotná Jitka Boho ukázala tajemného partnera: Je to paní Columbová, směje se

Jitka Boho s partnerem Tomášem.
Zdroj: Se souhlasem J. Boho
+ Dalších 5 fotografií
Těhotenství

Zpěvačka Jitka Boho (30) je již v devátém měsíci těhotenství a co nevidět přivede na svět vytouženého potomka. Ani to jí však nebrání v navštěvování společenských akcí a troufá si i na podpatky. Konečně také ukázala na sociálních sítích svého partnera Tomáše Hřebíka, kterého z legrace nazývá paní Columbovou.

Zpěvačka Jitka Boho má hodně sil na rozdávání. I v devátém měsíci těhotenství doslova září a nevyhýbá se ani společenským událostem. S partnerem Tomášem Hřebíkem se objevili na svatbě na Občanské plovárně v Praze.

Na sobě měla delší šaty, v nichž krásně vynikalo její těhotenské bříško, a jako odvážná dáma si vzala vysoké podpatky. Na Instagramu se navíc konečně pochlubila fotkou s partnerem. My těch společných fotek moc nemáme, takže taková paní Columbová je v tomto případě ON, Tom! Včera jsme byli na krásné svatbě a já vůbec poprvé na Občanské plovárně. Svítilo sluníčko, zapršelo štěstí. Tak ať to novomanželům klape, ve všem. No a já jsem toho musela využít, že jsme takhle někam společně vyrazili… dost možná naposled před porodem,“ napsala k fotografii, na níž stojí společně s partnerem a s úsměvem od ucha k uchu.

Lidé obdivují Boho v podpatcích

Lidé v komentářích Boho chválili. „Ty podpatky! Odvážná jste,“ podotkl jeden z komentujících. Tom vypadá jako řecký bůh nebo gladiátor, co si odskočil na svatbu,“ napsal další. „Já obdivuju, že můžete mít podpatky. Já s pupkem nenavlékla ani pantofle,“ okomentovala pobaveně další uživatelka. „Jitko, moc vám to sluší, krásný pár,napsal další.

Jitka Boho již dříve odhalila, kdo je vlastně onen tajemný pan Columbo. Tomáš Hřebík je radní městské části Prahy 8 a odborný asistent na VŠE v Praze, jak jsme před časem informovali v tomto článku.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy