Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotná Gábina Soukalová pro eXtra.cz: Slova o partnerovi u porodu a svatbě

Gábina Soukalová: Měsíc před porodem stále v zápřahu, promluvila i o svatbě
Zdroj: Se souhlasem Gabriely Soukalové
Exkluzivní rozhovor

Gabriele Soukalové (31) se už porod blíží. Nejkrásnější česká biatlonistka redakci eXtra.cz v exkluzivním rozhovoru prozradila, jak poslední měsíce těhotenství prožívá i jak to vidí s veselkou.

Těhotenství je jízda, říká Gabriela Soukalová


"Na miminko se těším nejen já, ale i celá rodina. Beru to jako požehnání a obrovský dar," svěřila se bývalá česká biatlonistka Gabriela Soukalová. Se svým partnerem Milošem Kadeřábkem (34) čeká holčičku a těhotenství se jí už pomalu blíží do finiše. Českého sportovního pokladu jsme se zeptali, jaké má z blížícího se porodu pocity.

"Věřím, že až bude malá na světě, pak si teprve uvědomím, proč jsem tady," prozradila Gábina redakci eXtra.cz s tím, že děti ji ohromně inspirují. "Těším se, až nás bude ta malá učit, a věřím, že to pro nás s partnerem Milošem a celou rodinu bude šťastné období," uvedla nadšená Gábina. A jak vnímá celou svou cestu za mateřstvím? Vždyť už je na pokraji porodu.

"Těhotenství je docela jízda, i když si rozhodně nechci stěžovat. Jsem v podstatě i teď v devátém měsíci akční a aktivní, chodím na dlouhé procházky a také do práce," hlásí. "Takže bych přála všem ženám, aby to zvládaly minimálně stejně dobře jako já - aspoň fyzicky!"

Pro Gábinu byl po pracovní stránce náročný hlavně první trimestr, kdy trpěla nevolností. Budoucí maminka dále prozradila, že těhotenství je náročné i po psychické stránce, už v minulosti se svěřila, že s rostoucím bříškem rostla i fixace na rodinu a její nejbližší.

Gábina svatbu neplánuje


"Samozřejmě by se našla spousta věcí, které mě překvapily, nebo jsem si myslela, že se mě nemůžou týkat. Opak je pravdou! Vzpomínám, jak mi kamarádky referovaly o tomto výjimečném období a já se jen culila, že změny nálad, častá dojetí nebo funění jdou úplně mimo mě," svěřila se Gabriela. Opak je pravdou a i proto si Gábina matek ohromně cení.

"Slovo máma má pro mě teď ještě mnohem silnější význam! Jsem moc vděčná, že jsem měla a mám takové štěstí, protože mě vychovávala nejlepší máma na světě! Nikdy jí to nebudu moci oplatit," dojala se. Gabriely jsme se také zeptali, zda nepomýšlí na svatbu. To nám ale vyvrátila.

"Do svatby se zatím nechystáme a v tomto směru nechci spěchat. Věřím, že jsem našla člověka a vztah, který jsem roky hledala, a to je pro mě teď nejdůležitější," uzavřela Gabriela. Vypadá to tedy, že svatební zvony pro Gábinu zatím ještě znít neuslyšíme. A to i přesto, že se partner Miloš stará o svou lásku jako o královnu. Nejkrásnější česká biatlonistka ho plánuje mít i u porodu.

Gabriela Soukalová moderuje pořad Showtime na TV Prima. Kdo nastoupí na místo Gábiny po porodu? Ve hře je prý bronzový Muž roku 2019 a mág sociálních sítí Primy Cool Immanuel Adenubi.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy