Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotná Eva Burešová ve stylovém oblečku: Jsi česká Rihanna, jásají lidé

Eva Burešová vypadá v těhotenství famózně.
Zdroj: Se souhlasem Evy Burešové
+ Další 4 fotografie
styl

Zpěvačka a herečka Eva Burešová nepřestává překvapovat. Na Instagramu nyní zveřejnila další odvážnou fotku s těhotenským bříškem a fanoušci v ní vidí novou Rihannu. 

"Nejsem v tom tlustá?" Provokativní otázkou komentovala zpěvačka a herečka Eva Burešová svou novou fotku v elegantním těhotenském oblečení, kterou umístila na Instagramu. Je to už podruhé, co se Burešová pochlubila stylem, který není u těhotných žen zatím příliš ve zvyku. Nedávno přidala na Instagram fotku v dráždivé červené košilce.

Podoba s Rihannou jako vyšitá

Burešovou mohou lidé momentálně pravidelně vídat jako porotkyni show Tvoje tvář má známý hlas. Reakce na její poslední příspěvek na sebe nenechaly dlouho čekat. "Tak tady jsi uuuplná bohyně," píše Viktorie.

"Hned mi to připomnělo Rihannu! Krása," přidává se Tereza. A spojení s rovněž těhotnou Rihannou evidentně napadlo více lidí. "Tady se té Rihanně podobáte ještě víc! Boží," myslí si další fanynka.

Rihanna se svým partnerem rapperem A$AP Rockym (33) přivede na svět svého prvního potomka a na sociálních sítích se pravidelně ukazuje v provokativních těhotenských módních kouscích.

Burešová čeká už své druhé miminko, a to s porotcem kuchařské soutěže MasterChef a šéfkuchařem restaurace Entrée Přemkem Forejtem. I když se jedná o jejich prvního společného potomka, každý má již po jednom dítěti z předchozího vztahu. Eva je maminkou čtyřletého Nathaniela a Přemek je tátou šestileté Stelly.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy